presao igru
trebalo mi kojih 13-14 sati zajedno sa jedno minimalno 10 side questova
jako fora zavrsnica igre ali nekako brzo prodje i pozelis da cijela igra ima takvih monumentalnih trenutaka
kraj po obicaju u danasnjim igrama je debilan (bar su mogli neku postenu animaciju slozit) i sto je najgore ne ostavlja prostor za nastavak (mozda je to i dobro ako uspiju sklepati novi fallout sa puno boljom pricom, umjesto da nastavljaju ovu koja je prosjecna)
i nikad nisam imao osjecaj da sam najjaci lik u igri sto je malo razocaravajuce
unatoc najjacem armoru u igri (imao sam sveukupno 50 damage resistance) i dalje nisam mogao slijepo uljetavati u borbe sa vise od 2 neprijatelja - igru sam presao na hard (pri tom sam umro samo jednom kad sam isao skakati sa satelitske antene) i dosao sam do lvl13
armora, oruzja, municije i novaca sam imao na bacanje
doslovno
4000 capsa, 700 flamer fuel, 300 5.56mm, 50 .308, 60 magnum municije, 20 mina svih vrsta , 30 frag grenade, 10 mini nukeova, 7 missile, power armor/helmet, enclave power armor/helmet, tesla armor/helmet, svi tipovi energy weapona (za koje i dalje smatram da su beskorisni posto dealaju PREMALO damagea - ak47, shotgun, frag grenade i snajper su uvjerljivo najkorisnija oruzja u igri)
igra uopce nije teska
i mogu reci da je ovo jedina SP igra koja me zadrzala pred kompom dulje od 10 dana unazad par godina (farcry 2 mi zjapi na hardu vec tjednima i nikako da ga zaigram duze od 5min).