19.11.2008., 18:22
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Autor MarioB
ja bi prije reko da su sve imitacije bolje nego iphone, a njega samog izbjegavat na veliko. sve sto je proslavilo iphone je njegov malo veci ekran i multi touch screen. funkcije i ostalo 0 bodova a uzimaju ga samo zato sto je to "apple"...
dovoljno govori da ga je frend uzeo pred 2 tjedna, i sad ga prodaje jer je razocaran (citiram njegove rijeci: "ljepo izgleda i sve zamaskirano u sminku a tolko ogranicen mobitel").
Po meni najveci plus Omnie je Windows mobile i 16gb prostora.
|
Citiraj:
Autor Fadolf
To da je igračka, ne slažem se, kako kome... 95% ljudi koji ga imaju kupili su ga da budu u trendu i to je njihov domet, znači, nikakve korisnije funkcije osim telefoniranja, sms-anja, slušanja zike i sličnih stvari neće koristiti... 2% ljudi će mu izvući mast, pet puta ga zblokirati, deset puta mijenjati/restorati firmware, staviti aplikacije koje im koriste i od iPhonea napraviti točno kaj su htjeli i očekivali... Preostalih 3% će ga kupiti i prodati jer to nije za njih...
|
Što se tiče tvog frenda i iPhonea quotam svoj stari post...
Što se Omnije tiče... Ima ga frend u grupi i mislio sam da će biti malo veća zvjerka od moba, a kad ono Samsung prosječnog izgleda s Winowsima... Priznajem da se nisa baš puno na njemu igrao, ali moram reći da ono kaj sam vidio nije nikaj novo tj. prožvakano već nekoliko puta (ipak su Windowsi u igri...). Solidan mob za kojeg sam iskreno mislio da će biti pravi ubojica iPhonea... Naravno, pričam o sučelju i aplikacijama, kamerica je nenad*ebiva u odnosu na onu na iPhoneu.
|
|
|