View Single Post
Staro 19.11.2008., 18:16   #401
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
prešel sam igru, ima previše glitcheva, pokoji lag, kao što sam rekao prelagano i pre pre arkadno, znam da je NFS arkada ali kaj je previše je previše...ali dobro nije me previše razočarala jer nisam ni bog znaj kaj očekival od igre...još uvijek su mi najbolji MW I ProStreet, da dobro ste pročitali, meni je PS dobar...trebat će ubrzo izaći neki patch da popravi greške, ali kaj kad sam ga već prešel lol
A bokte, kaj se ti samo igras po cjele dane ko ovi freakovi u Wow-u kaj igraju po 15h dnevno...ajme. Bezveze si igral "ultra beta" verziju igre s neta...koju su skrpali tek tolko da radi...jer ne vjerujem da si kupil orginal.

Mislim od danas tek radi igra kak spada (oni koji su kupili igru njima i otpocetka radilo), i srecom nema vise trzanja u igri...jer je izaslo "nešto" od "nekoga" čije se ime ne smije spominjati na ovom forumu...

Sve u svemu, solidna igra za razbibrigu...malo se smanji brightnes i da se prezivjeti...kroz koji dan ce izaci neki tools s kojim ce se mogu maknuti ti efekti koji smetaju vecini ljudi...mislim meni najvise smeta onaj road reflection i overbright...najveci minus igre je prelagana upravljivost...sve ostalo je ocekivano i neznam kaj bi htjeli od igre...
TheBEaST je offline   Reply With Quote