View Single Post
Staro 19.11.2008., 16:51   #1181
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Emezzeta Osijek

Ugledao samsung 2243nw na nekoj akciji i uzeo ga. Radio tjedan dana i odjednom mi se slika skupila na rezi 1680x1050 i ne mogu više nikak naštimat tu rezu jer jednostavno fali pol slike. I odnesem ja to njima nazad, ženska zaprimi i pita me za opis kvara, ja velim rezolucija 1680x1050 se više ne može ostvariti, 1440 je maksimalno di je normalna slika, a ona upiše "rezolucija viša od 1680x1050 se ne može ostvariti"...

Sve bi to bilo ok da sam ja skonto to na vrijeme opis kvara a ne 2 dana kasnije kad sam slučajno pogledao papir koji mi vratila...

Naravno, monitor mi se vratio nakon 25 dana u istom stanju u kakvom je i stanju bio, a još nekak dobijem m-san i velim dečkima u čem je problem i oni mi vele nema problema, skužit će oni već to kad monitor stigne jer im roba još nije došla iz Osijeka kad sam ih ja kontaktirao...kontam da ga nisu ni pogledali kad su vidjeli opis kvara...

Sad jednostavno nemam volje to opet slat i čekat 25 dana da mi se monitor vrati, živjet ću na 1440 dok ne popizdim
blackened je offline   Reply With Quote