View Single Post
Staro 19.11.2008., 16:43   #399
Brain32
Premium
Moj komp

Brain32's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Pa evo da i ja kao (pra)stari ljubitelj NFS-a bacim osvrt nakong već malo podužeg korištenja...

Tehnikalije:
Instalacija bez problema, no iako sam odbio instalirati ušljivi punkbuster svjedno mi se naselio - velika zamjerka!!! Igra sama po sebi ide bez vecih problema, tu i tamo malo zašteka ali 90% vremena klizi.

Grafika:
Pa da ustvari ništa posebno ali svejedno prilično lijepo, malo možda presterilno, valjda naslijeđe ProStreet-a koji je bio zadnje ušljivo govno ikad napravljeno. Ima par glitch-eva ali ajd dobro valjda bu neki patch uskoro...

Igrivost/Fizika/Ostale drljarije:
Nije na razini MW-a ili Carbona ali svjetlosnim godinama bolje od ProBullshita i općenito meni osobno jako igrivo i zabavno. Ne znam odkud komentari o superdržanju i nemogućnosti izlijetanja...mene je svaki zid vidio lol. Ili su ti komentari od megatalenata koji bi se trebali ovog trena javit u F1 ili isti voze debelo prekonzervativno, pa nije to neka simulacija to je NFS, to treba imbecilno i nerazumno stiskat Istina je da je malo jednostavno ulaziti u zavoje ali to je i do činjenice da se skretanjem gubi golema količina brzine(valjda pratite brzinomjer?), no to se kasnije sa boljim autima manje osjeti...
AI je OK, malo je prelagano ispočetka pogotovo s obzirom da se vozi kanta ali dobro, kasnije postaje zanimiljivije a i nisam ljubitelj super-zajebanih igri, dapače idu mi na podebeli k***c

Općenito:
Naravno da je moglo puno bolje, naravno da opet nisu slušali kaj ekipa želi i očekuje od igre ali moje osobno mišljenje je da nije ni u pola tako loša kao što većina recenzija navodi, možda je to i do prevelikih očekivanja?
Za razliku od ProStreet, ovaj NFS ću sigurno proći do kraja, no nakon toga ne vjerujem da će se previše zadržavati na HDD-u kao stariji nastavci...
Brain32 je offline   Reply With Quote