View Single Post
Staro 19.11.2008., 11:42   #45
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
vadis sve te gluposti iz guzice ili sta?
Tebi treba jedan karton u guzicu, ovakvi komentari nisu uopće vrijedni reakcije...al eto.

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Vlasnik sam 4850, po kojoj se stalno pljuje zato sto nije tzv. "plug and play". Kako ima problema sa driverima etc. E, ako sam ja mogao promijenit cijelu socket A konfiguraciju na novu i bootati XP, instalirati drivere bez pol probleme. To govori o jednom primjeru kako je moguce. A ostatak je jednostavno stvar navike drugih ljudi i ukratko smeca od programa, tzv. utilitya i ostalih stvari koje trpaju po svojim kantama da bi se kasnije zapitali. Kako to da mi ovo ne radi.

Nadalje, imao sam priliku isprobati istu kartu na 32 bitnoj Visti, XP-u, te ju vozim cijelo vrijeme na 64 bitnoj Visti bez problema. Jedino nisam imao prilike isprobati na 64 bitnom XPu, server editionima, linuxu i macos-u.

Stvar je u tome što se takvo što ne može generelizirati. Dokazano je da ljudi imaju problema, i to ne zato što su oni budale.

Citiraj:
Za kraj. Ako mislis da je 260 bolji izbor. Uperi prst i napisi tocno u cemu je bolja. Napisi tocno sto ce ti na njoj raditi, a na 4870 nece. Napisi tocno sto je bolje na 260, a ne na 4870.
Gle, očigledno da ne čitaš previše reviewe. Jer da čitaš, znao bi da se se kartice testiraju u različitim uvjetima, sa različitim driverima. U nekima pobjeđuje envidia, u nekima atica. Tako da na svaki link u kojem je bolja HD4870, mogu uzvratiti sa linkom u kojem je bolja 260 GTX.

Kao i sa serijom 3870 (vs 8800GT), velika prednost se daje ati karticama zbog "napredne tehnologije"... pa recimo zbog:
  • kvalitete slike
  • dx10.1
  • 7.1 zvuk
  • zvuk preko hdmi-a
  • manjeg pcb-a
  • niže cijene
Ugl, puno pluseva nizašto, a time se diže i konačna ocjena. A koja je uloga grafičke kartice od 2k kn?
Gilbert5 je offline