Citiraj:
Autor hellboy152
IT servis (Kutina)
Kupio buraz (ali to još prije oko 5 god, znači ja sam imao oko 13) neku abitovu ploču koja je koštala oko 900 kn ali ju je dobio u nekoj bijeloj kutiji samo s driverima. Spojio ja to ali kad sam išao uključit komp sve je radilo osim grafičke. Uzmem frendov komp i grafička radi, stavim PCI grafičku i komp radi. I odnesem ja to njim nazad reklamirat i vidiš otvori ti lik kutiju i gleda ploču (traži oštečenja) i maše tamo nekim odvijačem. Nakon par min gledanja stavi on taj odvijač na onu plastiku koja je oko IDE utora o odlomi komadić s njim i kaže mi da sam to ja strgao a da je on to samo maknuo. Ja onak mali klinac stojim i neznam šta bi mu rekao, a on poklopi kutiju i kaže mi da neće primit garanciju. Ja došao doma ispričao to starom i stari otišao tamo i skoro napravio masakr ali i dalje nisu htjeli primit garanciju i evo dan danas mi ta ploča stoji na ormaru. Ali više nikad nisam kročio u tu trgovinu. . .
|
Najgora trgovina u svemiru. Primjer jedan sa jednim mojim kolegom...davno je to bilo pa sam možda pobrkao koje slovo kartice.
Ugl, naručio je 6800GT agp, i dođe kartica i lijepo to oni njemu ugrade... nakon par mjeseci uletavam mu ja pomoć oko novih winsa i malo oc celerona

i normalno da se iznenadim. Kartica nije bila 6800 GT, već 6800 LE...gotovo duplo slabija. Što reći, kolega se nije previše zamarao, i zato što se ne kuži i zato što nije konfliktna osoba. Baš me zanima koliko su ljudi tako prevarili.