da i ja napišem svoja iskustva:
Vemil
Dođem ja u njihovu trgovinu (u Kutini) s burazom i starim kupit burazu laptop za fax. Svidio se burazu nekakav Acer i uzme on njega i sve super sve ok. Na njemu već inst original Vista. I čim sam došao doma instalirao na njega XP i sve radilo super nekih 2 tjedna, pa opet išao inst Vistu ali ilegalnu i tako to ostalo (nekrekano) Od jednom je prestala radit tipka "M" tj radi ali samo ako ju stisneš kao konj. I prvi put ja sam dođem k njima s računom i samim laptopom i oni ti meni kažu da ga ne mogu primit na reklamaciju ako nemam orginalnu ambalažu i sve što sam dobio uz njega 8ali me prije toga zapravo uvjeravao da ta tipka radi i da to zapravo ni ne može reklamirat). I dođem ja nakon nekog vremena opet s ambalažom i papirima, ali sam zaboravio DVD s Vistom. I oni meni opet kako to ne mogu primit i ta sranja i ja popizdio budući da nisam baš toliko lud da pređem opet 60 km samo zbog dvd-a, a problem je fizičke prirode. Tako se mi prepirali nekih pola sata i na kraju taj lik uzme laptop kao reklamaciju ali pod napomenom da nisam donio dvd i tako gleda on jel ima kakvih oštećenja i to i pogleda naljepnicu i vidi da piše vista home, uključi ga i boota se vista ultimate i kaže on da su win originalni i sve u redu. . . Ja onak gledam, ajd dobro . . . I na kraju popravili sve bez ikakve daljnje zajebancije.
HGspot
Riknula mi prža i ode moj stari u HGspot (Kutina) i kupi neki lite on. Donese on to doma ja stavim i ona ne radi. Nisam ja to odmah stigao odnijet nazad nego tek nakon nekih par tjedana. Donesem ja to njima sve on to uredno primi, napravi kopiju (mislim) garancije i uzme br telefona da me nazove kad dobiju drugu. Tako ja čekao oko tri tjedna a oni ništa ne zovu. Ja otišao tamo k njima i pitam gdje mi je prža, pita lik mene za ime i prezime, ja mu kažem, on prvo kopa tamo po papirima, pa gleda u komp i radi neke čudne face. Ja odmah skužio da nešto ne valja. Pita on mene kakvu sam pržu donio (a ja se nisam mogao točno sjetit), kažem ja Pioneer. I tako se on počeo izvlačit kako još ništa nije stiglo i te stvari. Kažem ja liku daj mi reci šta je bilo a nemoj me radit ludim, i onda je on meni rekao da se to negdje zagubilo ali da ću dobit pržu. I vidiš stvarno oni mene nazvali idući tjedan i dobio Pioneer 115D i sad sve radi . . .
IT servis (Kutina)
Kupio buraz (ali to još prije oko 5 god, znači ja sam imao oko 13) neku abitovu ploču koja je koštala oko 900 kn ali ju je dobio u nekoj bijeloj kutiji samo s driverima. Spojio ja to ali kad sam išao uključit komp sve je radilo osim grafičke. Uzmem frendov komp i grafička radi, stavim PCI grafičku i komp radi. I odnesem ja to njim nazad reklamirat i vidiš otvori ti lik kutiju i gleda ploču (traži oštečenja) i maše tamo nekim odvijačem. Nakon par min gledanja stavi on taj odvijač na onu plastiku koja je oko IDE utora o odlomi komadić s njim i kaže mi da sam to ja strgao a da je on to samo maknuo. Ja onak mali klinac stojim i neznam šta bi mu rekao, a on poklopi kutiju i kaže mi da neće primit garanciju. Ja došao doma ispričao to starom i stari otišao tamo i skoro napravio masakr ali i dalje nisu htjeli primit garanciju i evo dan danas mi ta ploča stoji na ormaru. Ali više nikad nisam kročio u tu trgovinu. . .