mozda sam fulao podforum, ako jesam - ispricam se i molio bi moderatora da ga premjesti u odgovarajuci.
dakle, problem (koji mozda i nije) je sljedeci: kupio prosli tjedan u hgspot-u club3d hd4670 graficku, i sve super osim buke koja je jako iritanta. cijelo vrijeme kao da imam dvd u optici skoro na maksimalnoj brzini. onak, ubija me, a ja stvarno ne patim na tisinu kompa, ali je ovo previse.
vec sam pogledao i vidio da je McG stavio AC S2 na svoju 4670, dakle hladnjak ide na graficku, tako da tu nema problema. ali ono sto ne znam je dal se gubi garancija ako promjenim hladenje? gledao sam dal su pokrivene silne rupe, i nasao sam da na jednoj rupi naljepnica ju skroz malo pokriva (onak, samo djelic naljepnice je preko nje). prokleta naljepnica.........
e sad, zanima me dal je imao tko iskustva kako hgspot tretira promjenu hladenja, i dal se to moze smatrati od njihove strane kao razlog za gubitkom garancije? i dal ova naljepnica koja je mozda postavljena upravo zbog "sigurnosnih" razloga moze biti predmet na kojem mi mogu maknuti garanciju? jer mi je glupo trpiti ovu buku, pogotovo jer sam nasao u domacoj trgovini S2 za 95 kuna, sto me iznenadilo i jos vise napalilo na promjenu hladenja. a sa druge strane, garancija je na karticu nemale dvije godine, sto opet bi jako dobro zadrzati.
zahvaljujem na svakom prijedlogu, misljenju i iskustvu