View Single Post
Staro 18.11.2008., 22:43   #19
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
to sto se ne mogu prilagoditi tipke po vlastitom nahodenju po meni je katastrofalna pocetnicka greska. bas sam se iznenadio kada sam naisao na tu prepreku, do sada nijedan dio tomb raidera nije imao ovaj problem. nadam se da ce izdati neki patch.
wtf U demou su se kontrole dale nariktat bez po muke....nemojte me ebat da u full verziji nije moguće kontrole riktat?! jeble ih konzole. U biti ček, za miš nisam siguran, al mislim da se on dao nariktat, jer čisto sumnjam da bi mi se njihov default svidio (pogotovo jer ne igram na WSAD nikad, a to je kao neki default).

nisam još pribavio igru, al demo mi se jako svidio.
Jedina zamjerka (kako je i greg SE rekao), neograničena municija. Sve drugo mi je odlično, od grafike, larinih kretnji, okoliša, sve se čini jako dobro "ispolirano" kak bi rekli, i začudilo me što odlično radi na max postavkama (na 1440x), bez ikakvih trzanja.

Al opet, to je bio demo, tako da....nabavit ću full igru uskoro pa vidjet. Anniversary mi je bio najbolji do sada, a Underworld mi se čini još bolji (najviše zbog grafike i larinih kretnji, a sa radnjom tj gameplay-om će teško oni promašit, jer već znaju "poso").

Nadam se samo da neće igra podbacit, jer sam fan serijala, i do sad mi se nije ni jedan dio zamjerio, pa valjda neće ni ovaj.
Atrax je offline   Reply With Quote