View Single Post
Staro 18.11.2008., 20:55   #370
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Bang Pregled postova
joj joj joj.bolje da si šutio.arkada je arkada a simulacija simulacija.dvije različite stvari. razlika je dobra arkada i loša arkada.isto tako i simulacije.uspoređivati rfactor u nfs je debilana a i takav mi se ti činiš ako si stvarno napiso što si mislio. neko voli jedno neko drugo.o ukusima se neraspravlja. a ovaj nfs je loša arkada. sve u svemu bolje da si šutio i daj molim te nauči poštovat tuđe mišljenje

EDIT:arkade i simulacije se NE USPOREĐUJU
Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
kad kazes da je svaka arkada smece i da su simulacije bolje, je kao da kazes da je svaki FPS smece u usporedbi sa third person shooterom

usporedjujes dvije razlicite kategorije igara

a od arkada su jako dobre: toca, gran turismo (ne, gran turismo nije simulacija), grid (ali grid postane dosadan nakon nekog vremena posto stalno igras na 3 iste staze), colin mcrae rally 2005

ako su to po tebi lose igre onda ne znam sta da ti kazem
BMK za tuđe mišljenje, kad bum ga trebo bum ga tražio...
I ne krivo ste me shvatili nisam uspoređivao arakadu i simulaciju...Već sam aludirao na to da se 60% ljudi buni kak im auto pleše po cesti ili je zaljepljen za cestu, pa to nije simulacija, zar ne?To je arkada i ostat će arkada, nema ju smisla uspoređivati sa ićim...I GT je jakooo daleko od nekakve extra fensy tuner arkadice...
tech je offline   Reply With Quote