Citiraj:
Autor Bang
joj joj joj.bolje da si šutio.arkada je arkada a simulacija simulacija.dvije različite stvari. razlika je dobra arkada i loša arkada.isto tako i simulacije.uspoređivati rfactor u nfs je debilana a i takav mi se ti činiš ako si stvarno napiso što si mislio. neko voli jedno neko drugo.o ukusima se neraspravlja. a ovaj nfs je loša arkada. sve u svemu bolje da si šutio i daj molim te nauči poštovat tuđe mišljenje
EDIT:arkade i simulacije se NE USPOREĐUJU
|
Citiraj:
Autor R2D2x2
kad kazes da je svaka arkada smece i da su simulacije bolje, je kao da kazes da je svaki FPS smece u usporedbi sa third person shooterom
usporedjujes dvije razlicite kategorije igara
a od arkada su jako dobre: toca, gran turismo (ne, gran turismo nije simulacija), grid (ali grid postane dosadan nakon nekog vremena posto stalno igras na 3 iste staze), colin mcrae rally 2005
ako su to po tebi lose igre onda ne znam sta da ti kazem
|
BMK za tuđe mišljenje, kad bum ga trebo bum ga tražio...
I ne krivo ste me shvatili nisam uspoređivao arakadu i simulaciju...Već sam aludirao na to da se 60% ljudi buni kak im auto pleše po cesti ili je zaljepljen za cestu, pa to nije simulacija, zar ne?To je arkada i ostat će arkada, nema ju smisla uspoređivati sa ićim...I GT je jakooo daleko od nekakve extra fensy tuner arkadice...