View Single Post
Staro 18.11.2008., 18:44   #10
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor NJUNJO_HR Pregled postova
Zgodna stvar...
Imam ja jedan prijedlog za one koji bi taj tekući metal a nemaju ga gdje kupiti.
Smanjite grijanje u stanu. Odmah vam budu sve komponente hladnije, a ujedno
ćete se i obogatiti .
Pa ja uopce ne grijem, evo bogat sam zbog toga, ali opet bih htio tej metal...
@ pop; neznam koliki je tvoj, ja sa svojim nemam egzistencijalne nesigurnosti, pa ne razmisljam bas o toj problematici.
Ali ako mislis na moj procesor, onda je sa thermalrightom120extreme Q9450@3,6GHz u loadu 75°, X4 9950BE na 3GHz u loadu sa thermaltake big TyphoonVx na 70tak, Q6600@3.4 sa drugim Thermalrightom na 78°, u laptopu se dualcore isto zna preznojiti, a i graficke nisu prevesele na preko 80tak celzijusovaca. Dakle da, bolji odvod topline dobro bi mi dosao.
I ne, ne "igram se igrice" i strojevi piche po 30tak sati u komadu na 100% po svim jezgrama. Naravnno da mi je AS5 dovoljan za 5400+ u bareboneu na kojem surfam po netu, tipkam ovo i pogledam film, ali imaju rachunala i drugih namjena osim igranja i surfanja, kako god nemoguce zvuchalo
@rino: lapani su mi cak i kuleri za memorije. Nije ovo neka mudrost, i meni procesor tako pashe na hladnjak da drzi kuler "na vakuum" i to prilicno cvrsto Ali kad je visoki OC, i mikrocestice zraka "zakipe", metal se deformira i prostor vise nije savrsen, izmedju ostalog jer i bakar i metal na procu nisu isti pri termickom naprezanju... da skratim, ocu tekuci metal

Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 18.11.2008. u 19:05.
Overhaul je offline   Reply With Quote