Za 1000kn biraš 3870x2 polovnu,ako nećeš Moćnuboju (pauverkalr) iz Ve-mila novu,i imaš karticu koja je 4% sporija od 4870 a duplo manje love si dao.. radi se,tko ne zna,o kartici koja je izgubila,po mom istraživanju,dok sam bio baniran i djelovao u progonstvu

,koja je izgubila 60% cijene u godinu dana,i tek 15% po performansama ovisno od naslova do naslova. Prema tome mislim da je sad pravi trenutak da ju se ugrabi.
Što je maX i učinio,jasno.
Nadalje,260 ili 4870,ja sam na strani 260tke 216,5fps više nije vrijedno živciranja,reći će,ne znate instalirati drivere,a ja sad ovdje iz rukava saspem 17 siteova o zagrijavanju 4870,problemima s BIOS-om,driveri su basna,a ne bajka za sebe,i kad to sve središ,problemima sa VPU recoverom i izbacivanjem iz igara.
Meni to nije vrijedno toga. Ima jedna krasna Gainwardica doduše 4870 sa više nego solidnim coolerom,eventualno taj 4870,sve ostalo je zajebancija. Zotac AMP2 260tku treba uzeti za 2100kn i miran si najmanje 2g.
Ima u hardveraju ako se ne varam,upravo stigle,i BFG,to je recimo jedna brutala 260tka isto tako.Baš ta,maxcore.