View Single Post
Staro 18.11.2008., 11:12   #558
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
@Gabre: Mislio sam bas na ploce sa EFI-em
Nije shvatio, uglavnom Intel to podržava, i Vista je trebala ali na kraju samo
Citiraj:
EFI-X mi je poznat i sve cekam da ga narucim, a u biti ni ne znam zasto cekam
Možda da ima više HWa, podražanog
Što se mene tiče i ja bi ga uzeo.
Citiraj:
Autor BlueMagic Sin Pregled postova
samo kratko pitanje, VMware za win di ga mogu dwl jer samo nalazim za mac.
Pa na službenoj stranici pod products (LINK)
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
evo večeras opet stavio kalyway 10.5.2., i preko software update-a digao update combo na 10.5.5., i na pola instalacije mi izbacilo onaj sivo crni ekran, na kojem na više jezika piše da restartam računalo... i ne radi više..

kako update-at na 10.5.5., pošto mi ideneb neće da radi...

i da, ako netko zna odakle da skinem drivere za Ati 3870... tnx
Što se tiče updateova već par puta se provlači kroz topic, da službeni teško rade. Za ATI možeš nać na InsanelyMacu ili da ti netko povuče sa DVDa (iDeneb + PowerIso)
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ma nisam par mjeseci imao osx instaliran, pa sam pozaboravljao i ono malo što sam znao o tome :P
uglavnom, za time machine bih mogao koristiti eksterni 2.5" disk preko USB-a? ili?

i da, insanely mac ima milijardu topica, i potpuno se izgubim searchajući nešto što mi treba... ako imaš nekakav dobar link u vezi downloada distri i update-ova, molio bih te da mi javiš na PM tnx
Može na externi, ali ako je u HFSu.
Što se tiče Insanelya ima velik broj korisnih tpica, i kao takav je primarni (ako ne i jednini) izvori korisnih stvari.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Na tvoju zalost (ili srecu?) ne postoji bolja baza informacija od InsanelyMac-a
Inace, za sve koji traze neki softver za Mac:
http://www.pure-mac.com/
Potpis, što se tiče softwarea dobra kombinacija je i apple.com (koja daje SSove, i informacije o dosta programa).

Što se mene tiče ja ako imam neku konkretnu namjenu u google udarim ime Win programa + OSX alternative, i u većini slučajeva nađem što mi paše. Ovaj tjedan sam debelo pojačao svoju kolekciju pa mi se javi ako ti nešto treba.

BTW SU radi mi Master CS4 pack
Baja 001 je offline