Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
@Gabre: Mislio sam bas na ploce sa EFI-em
|
Nije shvatio, uglavnom Intel to podržava, i Vista je trebala ali na kraju samo
Citiraj:
EFI-X mi je poznat i sve cekam da ga narucim, a u biti ni ne znam zasto cekam
|
Možda da ima više HWa, podražanog

Što se mene tiče i ja bi ga uzeo.
Citiraj:
Autor BlueMagic Sin
samo kratko pitanje, VMware za win di ga mogu dwl jer samo nalazim za mac.
|
Pa na službenoj stranici pod products (
LINK)
Citiraj:
Autor Gabre
evo večeras opet stavio kalyway 10.5.2., i preko software update-a digao update combo na 10.5.5., i na pola instalacije mi izbacilo onaj sivo crni ekran, na kojem na više jezika piše da restartam računalo... i ne radi više..
kako update-at na 10.5.5., pošto mi ideneb neće da radi...
i da, ako netko zna odakle da skinem drivere za Ati 3870... tnx
|
Što se tiče updateova već par puta se provlači kroz topic, da službeni teško rade. Za ATI možeš nać na InsanelyMacu

ili da ti netko povuče sa DVDa (iDeneb + PowerIso)
Citiraj:
Autor Gabre
ma nisam par mjeseci imao osx instaliran, pa sam pozaboravljao i ono malo što sam znao o tome :P
uglavnom, za time machine bih mogao koristiti eksterni 2.5" disk preko USB-a? ili?
i da, insanely mac ima milijardu topica, i potpuno se izgubim searchajući nešto što mi treba... ako imaš nekakav dobar link u vezi downloada distri i update-ova, molio bih te da mi javiš na PM  tnx
|
Može na externi, ali ako je u HFSu.
Što se tiče Insanelya ima velik broj korisnih tpica, i kao takav je primarni (ako ne i jednini) izvori korisnih stvari.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Na tvoju zalost (ili srecu?) ne postoji bolja baza informacija od InsanelyMac-a 
Inace, za sve koji traze neki softver za Mac:
http://www.pure-mac.com/
|
Potpis, što se tiče softwarea dobra kombinacija je i apple.com (koja daje SSove, i informacije o dosta programa).
Što se mene tiče ja ako imam neku konkretnu namjenu u google udarim ime Win programa + OSX alternative, i u većini slučajeva nađem što mi paše. Ovaj tjedan sam debelo pojačao svoju kolekciju

pa mi se javi ako ti nešto treba.
BTW SU radi mi Master CS4 pack