Ma meni je igra cisto OK. Nisam ocekivao nista vise nista manje. Malo arkade dobro dodje da se odmorim od simulacija i volana. Slazem se da su mogli staviti noc, jer je nocno utrkivanje zabavno.
Ima par minusa, jedan koji me najvise iritira jest tipka TAB za prihvacanje utrka. Naime, posto igram preko gamepad-a, u opcijama nisam nigdje nasao gdje podesiti kontrolu. Fino se zavalim u krevet (wless logitech) pod poplun i svaki put se moram ustati da bi tabnuo race. Koma.
U prici mi se ne svidja sto sam onaj starkelja. Nije mi jasno da nisu mogli staviti neku jebozovnu curu. Ili za macho muskarce nekog markantnog mladog buntovnika. Ovako se nikako ne mogu uziviti u pricu i skoro svaki put kad pogrijesim, sjetim se da je za volanom starkelja
Grafika, zvuk... necu ni komentirat. EA je to, dakle na razini.
E sad gameplay. Citam da se mnogima ne svidja. Meni skroz pase. Imam osjecaj ko da se doslovno igram sa monstrumima od automobila, da mogu izvoditi sve i svasta i da za niti jednu (vozacku) pogresku necu biti kaznjen i tako ispasti totalna faca medju mnostvom AI policije i grupice ulicara. Mozak na pasu, tu i tamo izbjeci koji automobil na cesti, i sa lakocom zadrzati protivnike u prasini daleko iza sebe. Kao sto sam rekao, nista vise, nista manje.
E da, umalom sam zaboravio. Onaj mod gdje se utrkujete sa jednim automobilom na autocesti punoj drugih automobila mi je odlican. Odnosno, ajmo drugim rijecima, jedini mi je do sada malo dignuo adrenalin jer su me dijelili centimetri od gubitka