za 10 godina koliko sam malo vise u svemu tome nagledao se krepanih, spaljenih ili jednostavno istrosenih (naponi oslabili do krajnjih granica unutar nekih 2 godine) codegena da nema smisla ni da ih pokusam nabrojat. Istovremeno sam se nagledao i krepanih valjda svih ostalih napajanja malo skupljih brandova.
Najveci problem ovih jeftinih je bas ovo sto sam gore spomenio - jednostavno prebrzo pocmu slabiti, kako po snazi tako i po pitanju napona. Nije me to nikad zivciralo previse jer kupis pa za godinu dana kupis novo i tako stalno, imalo je smisla dok su takva kostala 150 a neka bolja 400kn. Danas....mislim da vise bas i nema.
A takve ti ljude ne nose na popravak jer ili nemaju ideju uopce da im je napajanje oslabilo ili ih boli k ili im samo redovito krepavaju hardovi koju su na niske napona osjetljivi pa ti povecavaju broj reklamiranih hardova

Radio sam i ja taj posao dok nisam shvatio ono o izrabljivanju, laganju ljudi i PTSPu od svih njubara koje te dolaze daviti...trebalo mi je 2 mjeseca, sramim se
Nije to ona forumaska demagogija kupi-kupi-kupi kad je lako srat s tudjom lovom nego cinjenice. Kada sam ja ovo moje uzimao nisam ga kupio jer je fancy i tada popularno medju klincima nego zato sto je stari chief bio na rubu ili barem jedan njegov rail. Tada nisam imao love nista, trenutno se nije radilo i sta sad. Sjest i plakat? Reci nemam love pa cu cekat da krepa taj chief ili nesto drugo...ono, tko ga jebe pod garancijom je sve?
Otisao i uzeo ovo na 10 rata....je, sprdnja ali nuzda nas prisiljava na gluposti. Rata 53 kn

Otplatio ga nakon 2 mjeseca ali nebitno. Bitno je da se ne moze rec da te lova prisiljava da riskiras, jebemu ako ne mozes platiti 50kn mjesecno a mozes kupiti zedne komponente netko tu nije normalan.