Evo prije par dana imao prilike se druziti s iPhoneom 3G 16GB.
Pa da idemo redom.
Prva stvar koja me iznervirala je ta sto mobitel morate spojiti na racunalo, instalirati itunes i tek onda se potpuno otkljuca i omogucava koristenje!
Mobitel je stvarno vrhunskog dizajna i imam osjecaj kvalitete u rukama (kao i s vecinom apple uredaja), ali ekran prima toliko packa da je to nevjerojatno.
Povezivanje wi-fi i primanje maila kao i konfiguriranje istoga je stvarno jednostavno i tu sam stvarno zadovoljan. Setanje izbornicima takoder je kvalitetno, brzo i jednostavno.
Kamera sa svojih 2mpx je zadovoljavajuce kvalitete i uglavnom je upotrebljiva kada ima svijetla, kada je mracno nemozete nista s njome.
Sto se tice file sharinga i slicno, stvarno nisam pokusavao na racunalu, ali znam da sam si planirao staviti jedan wall da vidim kako izgleda i onako posegnem za k800 u dzep i upalim bluetooth i onda se sjetim da nista od toga.
Pregledavanje slika i google earth je fora i zanimljivo, ali iphone mi vise izgleda kao igracka za zajebanciju na neko vrijeme koja brzo dosadi.
Zanimljivo je listati kontaktima i slicno i gledati kako je sucelje brzo i fora, ali takve stvari dopizde brzo.
Skoro zaboravih, sto se tice pisanje poruka, lagano je! Tipke izgledaju i jesu malene, ali prepoznaju veoma dobro prste i nema grijesenja
Evo to vam je moj mali pogled na iPhone.
Ja si planiram kupiti SE Xperiu X1 jer smatram da je puno bolja od iPhonea. iPhone ima taj neki efekt kada ga drzis u rukama da je fora i stvarno je fora, ali... jednostavno previse je ogranicen i ako ti se neda malo vise posvetiti mu nije mobitel za tebe.