View Single Post
Staro 17.11.2008., 18:32   #215
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
zato sto vecina ljudi kupuje iphone zbog forme a ne funkcije, i onda se hvali kako je iphone ravan savrsenstvu (sto je daleko od istine)
bmk na sta ces trosit novce, ali nemoj se cudit ako vecina pljuje po tom mobitelu
za te novce mozes kupiti elegantan i funkcionalan uredjaj tipa nokia n95/96 (ne znam sad koliko dodje HTC titan, ali vjerujem da je u istom cjenovnom rangu)- oba ta moba imaju pun k vise funkcija u manje prostora - da ne kazem koliko je lakse nabavit dijelove ili servisirati ih i instalirati veliki broj aplikacija na njih

evo jedne zgodne slike
http://www.labnol.org/gadgets/phones...artphone/1792/

^^
Opet, stvar je do ukusa.
Dal oces N95 ili iPhone. Neki ce tubiti 1000 godina za N95, neki (i ja) 1000 za iPhone, kad ne spadaju u istu kategodiju.

Ovaj zadnji link...
Care, kupi si Zamzunga pa ga nosi u džepu zato kaj mu pushaju mail. Nedaj Boze da se zapravo trebas sluziti njime u javnosti. Ako si business man, to je opravdano, al da budem ja sad to iso kupovati sta neki tvrde da je 1000x bolji od iPhonea zato kaj ima neku totalno bespotrebnu opciju necega, kao i N95, ajde ne.
Mobitel vecini ljudi treba za multimediju, zabavu i showoff. Pa dajte budite Hrvati. Kraj toga je jasno zasto se N95 ne nadmece kao bolji izbor nad iPhoneom, jer jednostavno ne upada u gornje kriterije za prosjecnog Hrvata. N95 je spor, nepotreban (opet za vecinu) i nikako ne prolazi kraj iPhonea.
iPhone nije nakrcat milijunima opcija kao N95, ali je jednostavan, a u isto vrijeme i potpuno kompletan mobitel. Po potrebi ga prosiris onime što ZAPRAVO trebaš, a nemaš milijun stvari koje, vjerujem, 95% ljudi ne bi ni pogledalo, uključujući i ljude koji se ovdje zalažu za taj uređaj zbog toga što ima više nekih funkcija.

Uostalom neki još ne mogu shvatiti da se može desiti da jednostavnost, dizajn, ljepota, napredna multimedija, touch screen i brzina mogu pretuči specifikacije na papiru.
To svi PCEjaši zamjeraju Appleu, a tako će i bit.
IcyTexx je offline   Reply With Quote