View Single Post
Staro 17.11.2008., 18:30   #214
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
nije da iphone ne valja, ali po meni ne donosi nista revolucionarno u mobilnoj industriji - mislim da je vecina ljudi jednostavno zasljepljena velikim ekranom i bljestavim suceljem sa sarenim ikonama

bas me zanima kako ce ispasti google android mobitel - ima puno fleksibilniji OS..
Pa recimo "revolucionarno" je odlično sučelje i brzina u radu.. do pojave njega svi su bili dosta tromiji i manje intuitivni.

Veliki ekran je ogromna prednost za browsanje i u biti bilo koju drugu funkciju.

U biti jedini mobitel koji se može uspoređivati s iphoneom je htc touch hd kojeg s druge strane iako je tehnički superioran na dno vuče windows mobile koji nije optimalan OS za mobitele.

Vjeruj mi da puno više ima ljudi kojima se sviđa iphone nego neki konfuzni i neergonomski windows based SP, istina winSP je konfigurabilniji i bogatiji opcijama, no da li se većina želi opterećivati sa raznim dodatnim aplikacijama i podešavanjem (a to kod windowsa NIKAD nije jednostavno).

Android, otom potom kad stigne i kad se napravi kvalitetna hardverska te softverska baza.
Uostalom, danas je najvažnije imati dobar software jer hardver imaju svi (zato su Korejski mobiteli fuj ).
Mar je offline   Reply With Quote