View Single Post
Staro 17.11.2008., 18:17   #213
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Čisto bashanje iPhone-a.

Niti sam ljubitelj Mac-a niti mislim da su Apple-ovi proizvodi genijalni, ali ne možeš osporiti da iphone ima dosta stvari i k tome lijepo zapakiranih kakve nema niti jedan aktualan mobitel/smartphone.
kakvih to stvari ima a koje nema niti jedan aktualan mobitel?

Citiraj:
Iphone ima nabolje sučelje od bilo kojeg smartphonea na tržištu, ima najljepši ekran (osim novog HTC-a koji još nije izaša) i ima najbolje sređeni touch interface.
ima lijep ekran i glatko sucelje
ali ima ih i dosta smartphonea koji k tome podrzavaju instalaciju raznih tema i aplikacija bez obzira tko ih je napravio

Citiraj:
To je sve ok, no uspoređivati Iphone s nekom Nokijom ili HTC-om je bespredmentno, to su toliko drugačiji uređaji - ista stvar kao uspoređivanje kabrioleta ili kupea s karavanom ili džipom.
moderni smartphoneovi se ne mogu bas nazvati karavanima ili dzipovima
dosta su napredovali sto se tice dizajna (osim onih blackberry uredjaja koji mi izgledaju predebilno sa onim velikim ekranom i odmah ispod njega full qwerty tipkovnica)

i naravno da je glupo usporedjivat iphone sa nekim modernim smartphoneom, no kad dodje neki pametnjakovic "businessman" koji kupi iphone kao "pomoc u poslu"...

Citiraj:
Možda nije toliko prostran ili konfigurabilan, no samo korištenje ("vožnja") je daleko ugodnija, brža i intuitivnija.
da, no dosta je ogranicen u toj voznji zbog debilnih apple mjera koje sprjecavaju razvoj 3rd party aplikacija

Citiraj:
Dakle svaki uređaj ima svoje prednosti i mane, a na kupcu je da odvagne što mu je važno, a bez čega može te kupi uređaj shodno svojim željama i potrebama, no tvrditi da iphone nevalja samo zbog toga što nekome fale neke funkcije je u najmanju ruku smiješno
nije da iphone ne valja, ali po meni ne donosi nista revolucionarno u mobilnoj industriji - mislim da je vecina ljudi jednostavno zasljepljena velikim ekranom i bljestavim suceljem sa sarenim ikonama

bas me zanima kako ce ispasti google android mobitel - ima puno fleksibilniji OS..
R2D2x2 je offline   Reply With Quote