Citiraj:
Autor Mar
Čisto bashanje iPhone-a.
Niti sam ljubitelj Mac-a niti mislim da su Apple-ovi proizvodi genijalni, ali ne možeš osporiti da iphone ima dosta stvari i k tome lijepo zapakiranih kakve nema niti jedan aktualan mobitel/smartphone.
|
kakvih to stvari ima a koje nema niti jedan aktualan mobitel?
Citiraj:
Autor Mar
Iphone ima nabolje sučelje od bilo kojeg smartphonea na tržištu, ima najljepši ekran (osim novog HTC-a koji još nije izaša) i ima najbolje sređeni touch interface.
|
ima lijep ekran i glatko sucelje
ali ima ih i dosta smartphonea koji k tome podrzavaju instalaciju raznih tema i aplikacija bez obzira tko ih je napravio
Citiraj:
Autor Mar
To je sve ok, no uspoređivati Iphone s nekom Nokijom ili HTC-om je bespredmentno, to su toliko drugačiji uređaji - ista stvar kao uspoređivanje kabrioleta ili kupea s karavanom ili džipom. 
|
moderni smartphoneovi se ne mogu bas nazvati karavanima ili dzipovima
dosta su napredovali sto se tice dizajna (osim onih blackberry uredjaja koji mi izgledaju predebilno sa onim velikim ekranom i odmah ispod njega full qwerty tipkovnica)
i naravno da je glupo usporedjivat iphone sa nekim modernim smartphoneom, no kad dodje neki pametnjakovic "businessman" koji kupi iphone kao "pomoc u poslu"...
Citiraj:
Autor Mar
Možda nije toliko prostran ili konfigurabilan, no samo korištenje ("vožnja") je daleko ugodnija, brža i intuitivnija.
|
da, no dosta je ogranicen u toj voznji zbog debilnih apple mjera koje sprjecavaju razvoj 3rd party aplikacija
Citiraj:
Autor Mar
Dakle svaki uređaj ima svoje prednosti i mane, a na kupcu je da odvagne što mu je važno, a bez čega može te kupi uređaj shodno svojim željama i potrebama, no tvrditi da iphone nevalja samo zbog toga što nekome fale neke funkcije je u najmanju ruku smiješno 
|
nije da iphone ne valja, ali po meni ne donosi nista revolucionarno u mobilnoj industriji - mislim da je vecina ljudi jednostavno zasljepljena velikim ekranom i bljestavim suceljem sa sarenim ikonama
bas me zanima kako ce ispasti google android mobitel - ima puno fleksibilniji OS..