Citiraj:
Autor Fleks
Ja nemogu vjerovat da ovo čitam ? Tresu sobu od 40 kvadrata? I ? Tresu i 2 MS zvucnika od 30kn stol, pa sto onda?
Ti ces utrpat z5500 u 10 kvadrata, jer ti je z2300 preslab za tih istih 10 kvadrata?
Daj se odite svi skupa liječit.
Hare kripna koja kuruza...
|
Nemoj se živcirati,napiši lijepo šta misliš ako ti se piše,ako ne,opet nešto napiši. A ne liječenje i ta proseravanja.
Da,tresu,spojeni na HTPC i Realtek smeće,sub je ispod telke bio na podu a dva zvučnika svaki na pola metra od telke,i boga mi imaju snage,reagirao sam čisto na konstataciju - ispad,da je 200W RMS-a na 2.1 malo..što je sugerirao dotični gore.
I ne,ne trese u smislu da krči nego se stvarno čuje kako spada,bass je na 40% i dojam je mnogo bolji nego da sam kupio neko jeftikaner kućno kino i zakeljio za plafon četri plastikanera. Mogao sam i to,al ovo je bila prva opcija, dok nisu dobili premještaj u sobu.
Sad recimo imam kućno od Sonya,među najskupljim modelima,i osim u količini zvučnika,ja ne čujem neku razliku u zvuku..a Z2300 je 1199kn a ovo kućno je 4799 mislim bez PDV i čekali smo ga 2mj.
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...e-21/ref=nosim
Z5500 je svakako sranje metnut u 10,15 kvadrata,ja bar ne znam di bi s tim,ni u svojoj sobi od 20,točnije 24m2.
Presubjektivan si fleks..s čim se ne složiš,to nije točno..šta si rekao..šta ne kupiš,to ne valja?!
O liječenju onda pričajmo i dalje..
@ tehnoboy-wonder : mislim da su ti zvučnici za tu zvučnu čisto ok,kombinacija štima,pogotovo za tu sobu ne znam u čemu je problem? Šta će ti Z5500 stvarno za sobu 3.5mx3.5m ?