View Single Post
Staro 17.11.2008., 12:53   #26
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ja nemogu vjerovat da ovo čitam ? Tresu sobu od 40 kvadrata? I ? Tresu i 2 MS zvucnika od 30kn stol, pa sto onda?

Ti ces utrpat z5500 u 10 kvadrata, jer ti je z2300 preslab za tih istih 10 kvadrata?

Daj se odite svi skupa liječit.

Hare kripna koja kuruza...
Nemoj se živcirati,napiši lijepo šta misliš ako ti se piše,ako ne,opet nešto napiši. A ne liječenje i ta proseravanja.

Da,tresu,spojeni na HTPC i Realtek smeće,sub je ispod telke bio na podu a dva zvučnika svaki na pola metra od telke,i boga mi imaju snage,reagirao sam čisto na konstataciju - ispad,da je 200W RMS-a na 2.1 malo..što je sugerirao dotični gore.

I ne,ne trese u smislu da krči nego se stvarno čuje kako spada,bass je na 40% i dojam je mnogo bolji nego da sam kupio neko jeftikaner kućno kino i zakeljio za plafon četri plastikanera. Mogao sam i to,al ovo je bila prva opcija, dok nisu dobili premještaj u sobu.

Sad recimo imam kućno od Sonya,među najskupljim modelima,i osim u količini zvučnika,ja ne čujem neku razliku u zvuku..a Z2300 je 1199kn a ovo kućno je 4799 mislim bez PDV i čekali smo ga 2mj.

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...e-21/ref=nosim

Z5500 je svakako sranje metnut u 10,15 kvadrata,ja bar ne znam di bi s tim,ni u svojoj sobi od 20,točnije 24m2.

Presubjektivan si fleks..s čim se ne složiš,to nije točno..šta si rekao..šta ne kupiš,to ne valja?!

O liječenju onda pričajmo i dalje..

@ tehnoboy-wonder : mislim da su ti zvučnici za tu zvučnu čisto ok,kombinacija štima,pogotovo za tu sobu ne znam u čemu je problem? Šta će ti Z5500 stvarno za sobu 3.5mx3.5m ?

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 17.11.2008. u 13:05.
thedream je offline   Reply With Quote