Evo da i tu kažem.
Jučer sam kupio koss spark plug u linksu.
Trebalo mi je oko 3 sata biciklom

Šteta šta nema crnih.

Ako kog zanima, u linksu ostale jedne koss the plug i 4-5 koss spark plug.
Uglavnom, eartip mi super paše u uho (iako sam ja odmah kupio i one pro eartipove) što me ugodno iznenadilo, stavim ga bez problema u uho i bez namještanja, ali kad namjestim malo se bolje čuje.
Slušalice su mi super, malo je tanak kabel (ali je dugačak), ali je zvuk super.
Imam ih spojene na n73 i zvuk je predobar, bass pogotovo (a slušam večinom pjesme s bassom).
Thompson ubija na slušalicama, odličan zvuk.

Da, dobio sam samo jedan dodatan par ovih original raetipova, ali dobro.
Tomy9- na prvoj stranici je bobe rekao ovo (o razlici):
Citiraj:
isprobao sam oba modela i mogu reć da je razlika, iako i sama minimalna, jedino u ležanju u uhu, a zvuk je potpuno isti-za te pare vrlo dobar, od kossa ništa novo, imam "porta pro" već dvi godine i za svojih ne pretjeranih 360kn rade gotovo savršeno,
mislim da su the plug najbolja kupnja do 100kn, posebice kad se uzme u obzir da se za te pare dobivaju sony mdr 818 i 828, po meni zadnje smeće koje nekim ćudom svi kupuju...
jedine su zamjerke na kabel kojeg sam se bojao dodirnuti u strahu da se ne potrga, no za 90kn...
|
Meni su u linksu oboje izgledale isto, tako da bi pro eartipovi trebali pasati na oboje slušalice.
A i tip u dućanu (koji se nije baš previše kužio u slušalice- mislim, ne može se u sve kužiti) je rekao da su slušalice iste (u prilog tome ide činjenica da isto koštaju).