View Single Post
Staro 16.11.2008., 14:00   #6
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor taip@n Pregled postova
mislim, koja je ovo izjava... božesačuvaj... temeljiš je na čemu? neću tvrditi da je acer nešto uber, ali normalan lap ma kojem ljudi rade i zadovoljni su. a osobno se vrlo dobro poznam s jednim koji me već dulje vrijeme služi...

a nije mi jasno koji su to što kupuju preko letaka i reklama? to je nešto loše? svašta...
Imam prilike raditi sa top modelima HPa i Lenova te sa jednim vrlo dobrim ASUSom i jednim Acerom, po mom subjektivnom dojmu Acer je DALEKO najlosiji od sve cetvorice(tipkovnica se savija, touchpad ima "vil of ic oun", plastika ko na jogurtu...) jedinu dobru stranu acera vidim u dizajnu i to je sve.
Ausu je imao grafu koja grije jako, dok mi je IBM/Lenovo najbolji izbor(subjktivno meni) te sigurno ima najkvalitetniju izradu i zavrsnu obradu.

A ovi sta kupuju preko letaka i reklama su oni kojih je danas 80% nazalost, vide laptop u izlogu iza stakla i kazu:" Uzet cemo ovaj, cini mi se najljepsi".
To kupovanje preko letaka nije lose, dapace to je fenomenalna stvar..........za trgovce a ne za kupce(na duze staze naravno).
Uber Gosu je offline   Reply With Quote