Citiraj:
Autor Nebbo
Pokusao sam zanemariti tvoj prvi post ali sad ga zbilja se*res. U cemu je problem ako napisem da mi igra ne radi na tom i tom hardware-u/OS-u...? U cemu je problem da na taj nacin upozorim ljude koji bi kupnjom te igre sa doticnim HW/OS zapravo bacili lovu u vjetar? U cemu je problem ako mojim postom i postovima ostalih dodjemo do rjesenja problema(kako u vecini slucajeva i je; a sto je medju ostalim zapravo i srz foruma)?
Apsolutno mi je jasno da tebe ne zanima sto netko drugi nije u mogucnosti zabaviti se i da ti je primarno dobro zabaviti sebe, jer kako ti kazes tebe "prvenstveno zanima gameplay i kavaliteta igre". Stoga ljudi kao ti nisu potrebni ovom forumu a ponajmanje takvi komentari. Umjesto sto si potrosio par minuta na pisanje posta, mogao si fino uzivati u svom "gameplay-u i kvaliteti igre".
BTW - ja igru mogu pokrenuti i u tome uopce ne lezi problem. Samo mi zao ljudi poput mog cimera koji unatoc solidnom hardware-u to ne mogu. Stoga sam i napravio post u nadi da ima nekakvo rjesenje ili cemo barem doci do njega. Jer za razliku od tebe ima ljudi na ovom forumu koji kada nadju rjesenje ce to i ovdje napisati s obzirom na cjelokupnu raspravu koja je po tebi nepotrebna.
Ovo je apsolutni slag na kraju jedne gluposti koju netko moze izjaviti: "pa teško da ću biti fan neke igre koja ne pruža ni pristojnu podršku". Rijec fan izrazava vrstu emocije i vrlo visoku razinu interesa za odredjenu temu/hobi... A ne bi vjerovao sto su sve ljudi u afektu fan(atizma) u stanju napraviti. Osim toga, zar fan jednog nogometnog kluba prestaje bodriti svoj klub zbog krivih postupaka jednog trenera/direktora/igraca...? Oh pa da, kako bi ti rekao ima hrpa drugih klubova koji su punoo bolji od ovog. Necu dalje komentirati. Danas vec i "Hocu internet" generacija zna koristiti google!
|
Za početak,

.
Druga stvar-prijavljujem ove dole spamere.
A treća stvar tebi Nebbo, kaj se živciraš, znaš da sa flejmerima i spamerima nema smisla raspravljat.
A svim ostalim spamerima, i onima kojima sve radi kak treba i kojima je bitnije čitat o igrivosti i gejmpleju (

), kad-tad i vama nekaj nebu radilo, pa ćete doć tu i kukat sa postovima tipa: "Molim vas hitno, brzo mi treba pomoć, pa vas molim da mi hitno brzo odgovorite...", i tome slično. Malo "prolistajte" forum, pa ćete vidjet kakva je "priroda" i tematika foruma. Raspravlja se o igrivosti/gameplay-u, ali se i riješavaju problemi vezani uz igru, i to je po mom mišljenju bitniji detalj ovog foruma. Ako me zanima iscrpni review neke igre, ima hvala bogu hrpa stranica sa recenzijama, al da....treba znat koristit gugl
Dečki se raspituju vezano uz igru, dakle igra im ne radi, sve što pišu je vezano uz igru koja jest tema ovog threada, a vi samo prijavljujte moderatorima, al prije toga prijavite svoje postove moderatorima a onda njihove.

i tolko od mene.