Tema
:
Fallout
View Single Post
16.11.2008., 01:45
#
518
lukas1234
Premium
Datum registracije: Nov 2004
pa Red i eostala ekipa koju zarobiš pobjegne kod slavera jer misle da će im glava ako ne eksplodirat....samo ti odi sad kod slavera i pričaj sa onim na ulazu...to je to, dat će ti pare za tog koga si zarobio i dat će ti novi collar za druge...
I mislil sam,samo mi nije bilo jasno kak tak brzo red nestane.A neznam da li ima uopce smisla nastaviti igrati,mislim ima tolko mogucih solucija i questova,prakticki na miljune zato mi i je smesno kad neki ljudi vele da je igra prekratka.Takoder primjetil sam da ako oces kupiti med supplies onda ima vise toga u ponudi,a ako ubijes prodavaca onda je puno slabija ponuda.To mi je malo cudno.-->
Citiraj:
Autor
alan_poh
pa Red i eostala ekipa koju zarobiš pobjegne kod slavera jer misle da će im glava ako ne eksplodirat....samo ti odi sad kod slavera i pričaj sa onim na ulazu...to je to, dat će ti pare za tog koga si zarobio i dat će ti novi collar za druge...
I mislil sam,samo mi nije bilo jasno kak tak brzo red nestane.A neznam da li ima uopce smisla nastaviti igrati,mislim ima tolko mogucih solucija i questova,prakticki na miljune zato mi i je smesno kad neki ljudi vele da je igra prekratka.Takoder primjetil sam da ako oces kupiti med supplies onda ima vise toga u ponudi,a ako ubijes prodavaca onda je puno slabija ponuda.To mi je malo cudno.
lukas1234
Vidi profil
Pronađi još poruka od lukas1234
Moj komp