Citiraj:
Autor Buger
 danas je akcija u HG SPOTU -15% na sve artikle, zovem ih već 45min i magarci se neće javiti, ovo je zaista sramota UF 
|
magarci..........
mislim, uvrijedio se ili ne, ali imas pogled samo sa svoje perspektive, sto je jako lose.
mislis da imaju jednu osobu koja je strikno uz telefon, i posao joj je da prica sa ljudima? znam jer je jako slicna situacija i u sisku, zovem par puta kroz par sati, svaki put nakon cetvrtog signala da zvoni pali se telefax. otisao jednom, i zenska mi se isprica i kaze kako jednostavno nema vremena se javiti. jebiga, uletili ljudi, ispituju, placaju, oce ovo-ono, toga nema - jel ima nesto slicno, treba otici po robu, masa poslova i poslica koji te odvajaju od pulta, ili gdje je vec telefon. mislim, ovo nije da ih branim, ali treba i to razumijeti i uzeti u obzir. pogotovo jer danas imaju akciju, zamisli koliko ljudi je doslo eto toliko da vide artikle i ponesto mozda i kupe, a koliko ih je doslo bas da kupe?
samo jedna jako pozitivna pricica bas sto se tice hgspota sisak, ovaj tjedan sam planirao kupiti (i jesam) 4670 graficku. zovem u ponedjeljak par puta, nitko se ne javlja. kad odjednom meni zvoni telefon;
dobar dan, andrea iz hgspota, vidim da ste zvali par puta, mogu li Vam kako pomoci?
onak, ugodno iznenadenje, plus sto mi cura odgovori na sva pitanja kako treba. rekoh, ajde de

.