Citiraj:
Autor Alien_200581
Dakle da ne duljim puno,
CPU AMD Phenom X4 9850 BOX Black Edition, s. AM2+, Agena, 2.5GHz, 4MB c., HTT
Stock cooler koji je dosao u kutiji je bucan do bola, softverski manevri sa stisavanjem su isto dali 0 bodova tako da to zlo mora van
Tako da ako ima neko neki prijedlog za kakav dobar (ponajprije tih) cooler do 200tinjak kuna plz bubnite post.
Trenutno proc nije klokan s obzirom da sam cisto zadovoljan kako dela za moje potrebe atm, ali ako je razlika kakvih par kuna a da neko ima dobra iskustva sa klokanom 9850 rado bi ostavio i tu varijantu otvorenu za blisku buducnost...
Hvala unaprijed 
|
Pozdrav druze
Sad ce se Wolverine vjerojatno ljutit na mene, ali ja bi ti iskreno preporucio ovaj hladnjak koji ja koristim (vidi "Moj komp") za hladjenje svog procesora... Istina, malo je skuplji od iznosa koji si ti planirao potrositi, ali stvarno super izgleda, fenomenalno radi i (sto moram posebno naglasiti) ima mogucnost stavljanja venta po zelji sve dok pazis na njegovu debljinu...
Dakle kada si ga kupis i montiras razina buke i brzina vrtnje ovise ti samo o ventu koji si sam po zelji namontiras na cooler, ali ja sam i sa ovim koji dodje u pakiranju poprilicno zadovoljan (a proc je radio i na 3600 MHz) i mogu reci samo da za njegovu kupnju imas iskrene preporuke od mene i od ljudi koji su ga kupili nakon sto su ga vidjeli u mom kompu...