15.11.2008., 01:55
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor -POP-
100E pojačalo
100E zvučnici
100E sub za auto i šrot napajanje za komp
POLOVNO
I stereo ima bas...
Ako ćeš brijat, onda Z5500 OK
|
kuzim ja da bi me to doslo tu negdi sa cijenom al nemam iskustva za tako nesto i to mi sve onako komplicirano izgleda!Hvala na preporuci svejedno!
Citiraj:
Autor srale7
Da prostis, stvarno laprdas, ali kad sam ti poceo, budem i zavrsio..
Iskreno, meni se dize kosa na glavi od ekipe poput tebe. Nabrijani na tecno, i samo daj sto vi se wata, vise basa, vise glasnoce.. Mislim, znam ja audiofile koji slusaju elektroniku, znaci svaka se glazba moze ozbiljnije slusat, samo je bitan pristup, a tvoj je tu totalno kriv, ali ja nisam tu da ti ga mjenjam (a nit ne zelim).
Kazes da imas Z2300, koji su jako dobri pc zvucnici i koji imaju dosta basa i svega ostalog, Ali ri si techno boy i tebi treba vise basa i zato ces uzet Z5500, koji istina imaju vise basa. Ali ne onoliko koliko ti mislis da imaju.
Ovakvu provalu nisam cuo vec duze vrijeme i da je na zivotu M&D, to bi tamo zavrsilo. Ajde molim te daj mi link gdje se to spominje i objasnjava zasto je to tako. 
Mislim kako ima veze spajanje sa konacnom glasnocom?
|
Ah,sta cu ti ja...ako se nerviras ovakvim temama,slobodno ih zaobiđi,ja se nadam da ce bit ekipe koja ce odg ako bude jos kakvih nedoumica...
znam da z5500 nemaju TOLIKO vise basa al su sveukupno glasniji a to je meni cilj na kraju 
Mislim da sam ovo sta se tice optičkog kabela i glasnoce skupija sa logitech-ovog foruma pa ako uspijem nac link,postat cu!
|
|
|