Citiraj:
Autor Matt
Igra je čisto sranje. Pa nisam se tolko namučio sa osvajanjem pointova i besumičnim spawnanjem švaba ko nikad do sad. Ne zbog toga što je teško nego zbog glupe linearnosti. Npr. Ruska misija di napadam neku zgradu al prije moram uništiti topove. Pa na stepenicama sam hebao ježa. Teška idiotarija. Mislim skidam ih sa snipom, a ovi se non stop spawnaju. A ako krenem sa nekom strojnicom voila. Deset komada i već dolazim do tipasa flametorchem. I naravno dok se ne bacim na pod nije dobro.
Prelinearna igra da se mene pita. COD4 je po tom a i po pitanju AI puno ispred!
|
kako je tocno cod4 bolji? ja sam cod4 single prestao igrati bas zbog tog spawnanja neprijatelja u vjecnost osim ako ne predjem taj i taj trigger koji su oni zamislili. I to ne negdje u daljini, trenutak kada sam poludio je bio negdje u sredini igre - mala koliba mozda 3x4m, ja stojim par metara ispred vrata a oni izlaze i izlaze i izlaze i izlaze...toliko sam puknio sa zivcima da sam stajao tamo 10 minuta pitajuci se koliko se jebenih talibana moze nagurati u tako malu kolibu. Naravno pomaknes se metar prema vratima tako da vidis unutrasnjost i wow, nema nikoga unutra

Isto vrijedi i za AI, u obje igre je jednako los. Ne previse ali reci da je u ovoj ili onoj dobar....bila bi laz.
Tako da se razumijemo - ne kazem da cod5 SP valja nego da je isti k kao i u cod4. To sto su se neki ljudi uvjerili da cod4 ima prejeben SP....tu vam ne mogu pomoci. Cinjenica je da je los no s obzirom da je izasao 2 tjedna nakon crysisa kada su svi bili frustrirani sto to ne mogu igrati jer trza skocili su na prvu igrivu igru i proglasili je kraljicom. Tako je to nekako valjda svima i ostalo u glavi da kampanja u codu4 valja