View Single Post
Staro 14.11.2008., 16:13   #15
Death_Bringer
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Nebbo Pregled postova
Kada igru razvija programerski studio, trazi podrsku od proizvodjaca hardware-a, koji mu to drage volje pruza (barem bi trebao, posto na trzistu GPU-a (konkretno je GPU problem) nema monopola; a osim toga u interesu im je da na njihovoj seriji igra izgleda "bolje" nego kod konkurencije). Osim toga, dokaz je to i kranje specifikacije koja je uredno deklarirana. Posto podrzava ATI HD seriju, znaci da je kontakt izmedju te dvije strane ostvaren. Pogotovo zbog Xbox360 cije srce kuca ATI ritmom i na ciju platformu takodjer izlazi doticna igra.

Sabotaze od strane nVidije i teorijama zavjere necu ni komentirati. Jedno je marketing i "the way it's ment to be played", "runs great on C2D"... a drugo je nepodrzavanje hardware-a koji je itekako sposoban vrtiti igru na pristojnim detaljima. Ili mozda nije? A i mislim da nema para zbog kojih bi se Konami na takav nacin blamirao i sebi kupio jedan ogroman minus na sad vec ogromnom trzistu recenzija.

Po meni su dva razloga: ili je ATI nesto gadno shebao prilikom pruzanja podrske, a s obzirom na deadline ovi su igru izdali (ipak imaju vremena od kojih cca. 30 dana unutar kojih je igra na umnazanju da izdaju patch; a i steam je tu, pa ga lako pokrpaju). Drugi je da su mozda naisli na nekakvu barijeru gdje doticni hardver nije u mogucnosti ispuniti postavljene zahtjeve programera/developera, a i na kraju sami izgled igre (sto i ne bi cudilo kod igre koja je multiplatformska s istovremenim datumom izlaska).
Sumnjam da x1950 serija ne može vrtiti tu igru na high, kvragu odigrao sam crysis warhead na medium, dead space sve na max 1280x1024 bez problema.cod5 itd itd. Ovo je cista glupost, pa neka low rang hd kartica tu igru sigurno nece glatko vrtiti kao x1900 serija, a na kraju krajeva sumnjam da silent hill traži shader 4.0 podršku zar ne.
Uglavnom netko tu mrlja opako, a ako je ati krivac toga, onda su teški retardi, jer x1950pro kartica je u rangu 7800-7900gs serije.
Naravno ni u ludilu zbog silent hilla ne bih mijenjao grafu, fix ce izaci ako ima pameti više u glupostima od portova i igara danas.
Death_Bringer je offline   Reply With Quote