Tema: Fallout
View Single Post
Staro 14.11.2008., 04:02   #499
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
Ovako
Mrzio sam fallout 3 na pocetku jer mi je iako imam dovoljno jak pc za crysis ,sra* i stekao.
Mrzio sam fallout 3 jer na vise od 4 lokacije mi je znao zastekat a da nisam prethodno barem 1h sejvao i morao bih ponavljat.
Mrzio sam fallout 3 jer nekad stvarno zna bit neposten (ubijem 2 snazna neprijatelja na koje potrosim tonu municije i na mene pucaju sa bacacima raketa da nakraju kad bi ih ubio nebi mogao nac njihove rakete i bacace jer zbog ''buga'' nije moguce'

No kad sam ispravio vecinu bugova i trzavicu i pokrenuo ga na high postavkama i napokon radi kako spad,vec 3dana ta redom sjedim 6-7h igrajuci fallout.

Igrivost je vrhunska i mape su OGROMNE.A za sve one koji tvrde da je kratka? Pa zasto ste citali vodic ili koristili cheatove ili jos gore...PRATILI MAIN QUEST ? ...Ja imam oko 15h igre i nisam nista od trazenog napravio,tek sam sad dosao do ghoul towna a vec sam lvl15 i mogu rec da sam doslovno korak po korak kruzio na 95% mape....

Svake sewer sam ocistion,svaki side quest otisao odradit i jos mi je ostalo 3 side questa i koliko sam cuo da nisam ni na pola sa glavnim questom,divno..

Perkovi mozda izgledaju jadno ali varate se,nisu jadni i ako krive perkove dizete na startu zna igra postat teza kako napredujete sa levelima ....

Jos bih dodao da su animacije borbe doslovno savrsene...obozavam VATS

ocjena
8/10
šteka ti fallout3? meni na agp 7800 sa 3Gb i amd 3200+ ne šteka (normalno, nije sve na high), dok recimo crysis ili crysis warhead mi štekaju sa približno istim postavkama...rekao bi, da je fallout 3 puno optimiziraniji nego te dve pucacine...
alan_poh je offline   Reply With Quote