Tema: Fallout
View Single Post
Staro 14.11.2008., 02:01   #498
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
Igrivost je vrhunska i mape su OGROMNE.A za sve one koji tvrde da je kratka? Pa zasto ste citali vodic ili koristili cheatove ili jos gore...PRATILI MAIN QUEST ? ...Ja imam oko 15h igre i nisam nista od trazenog napravio,tek sam sad dosao do ghoul towna a vec sam lvl15 i mogu rec da sam doslovno korak po korak kruzio na 95% mape....

Svake sewer sam ocistion,svaki side quest otisao odradit i jos mi je ostalo 3 side questa i koliko sam cuo da nisam ni na pola sa glavnim questom,divno..

Perkovi mozda izgledaju jadno ali varate se,nisu jadni i ako krive perkove dizete na startu zna igra postat teza kako napredujete sa levelima ....

Jos bih dodao da su animacije borbe doslovno savrsene...obozavam VATS
ocjena
8/10
Ovo moram prokomentirat
Mape su ogromne. Da, Washington DC, sve ostalo je cisti wasteland na kojem je pobacano par objekata. Ukljucujuci cak i jedini grad u igri Megaton koji je isto samo malo tockica tamo u nekuj rupi na planini.

Nisam citao vodic, nisam koristio cheatove (zar uopce postoji i jedno i drugo?). A zasto sam pratio main quest? Pa, zato jer je vazan i nije moj problem u tome sto su developeri napravili oprostite na izrazu shranje od posla. Kako to da sam na Fallout 2 potrosio sate i sate igrajuci? Zasto? Jer je main quest bio odlicno "zamaskiran". Ovdje ti sve daju na pladnju. Ne moras se za nista potruditi. Perkovi ne izgledaju mozda jadno, nego im je utjecaj minoran i nista sto se ne moze popraviti u par levela. A igra je toliko bugovita da skoro uvijek mozes naci neku poziciju, kut, di ces spigati ukratko AI od protivnika. Ja sam vise od pol supermutanat pobio sa lead pipeom, poslije sledgeom, a nisam dirao od pocetka igre unarmed ili meelee. Zast?. Jer se samo vrtis u krug oko njih i nist ti ne mogu, a ako ih je vise ides brzo lijevo i desno i ovaj odostraga ti pomogne jos, a ovaj mozda ispuca 1/10 metaka u tebe.

Animacije su, bezveze, dapace toliko dosade da mi ide na zivce kaj ne mogu iskljuciti slow motion u VATSu nakon pol igranja. Rambo Amadeus - Te jedno, te isto, te jedno, te isto, te jedno, te isto.

Ali moram te pohvaliti. Ocito je da igras igru kao da je neka konzolaska 3rd/1st person igrica. E, ja necu pratiti uopce main quest, nego cu okolo ubijati sve sewere i raditi sve side questove.

Sada cu te pitati 2 pitanja.

1. Da li character kojeg igras preslika tebe u stvarnom zivotu?

2. Ako ti character nije preslika tebe u stvarnom zivotu, mozes li mi objasniti malo vise o tom tvom characteru kojeg Role Play-as. Sa cim je potaknut da ne zeli potraziti vlastitog oca nego ide radje cistiti neke kanalizacije? Jedino objasnjenje za nacin igranja koji primjenjujes prema onom sto si opisao je da ti character ima Attention-deficit hyperactivity disorder. Ako si ga tako zamislio oprosti na ovom postu.

Fallout je inace Role Playing Game. Barem bi trebao biti zar ne?
  Reply With Quote