View Single Post
Staro 13.11.2008., 16:33   #259
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Za mene je Liverpool drugi Milan. Igraju isto,definitivno najlosiji nogomet u Europi. Dojam mi se popravio ove godine,malo ljepse igraju i jedni i drugi. Nekad sam volio Liverpool,mozda ga zavolim opet,ko zna... Milan nikako
Sto se tice Bent-a , moje je misljenje da u svim normalnim ligama, za golove su zaduzeni napadaci. KAd se negdje zabije, za ocekivati je da je golove zabio napadac. Tu i tamo za bije neki veznjak ili cak branic,ali to je posao napadaca. Kako god se zvao. OSIM naravno u nasoj reprezentaciji. Tu daje ko stigne
Arsenal igra najljepsi nogomet,ali to je po meni i razlog zasto Wengera nitko ne tjera s klupe,jer ako cemo malo bolje pogledati, ako ekipa godinama ne uzme nikakav trofej ,sansa je velika da ce trener dobit otkaz. Ali njega ne tjeraju. Ko zna....

Sto se tice Dinama,nemam nista za reci, otkad je trojac otisao,ja samo pljuvam po Dinamu,prije sam ih volio,sad vise ne. Samo zato jer je pun bahatih klinaca koji su sretni kad zarade 20 000 eura za neki auto i njim je to dosta. Nisu budale da si lome noge bez veze. Ovako malo igras,dobis nesto para,karas naokolo razne fufe,mirno spavas. Ko jebe Europu. Bolje Kralj u selu,nego prosjak u velegradu.
spawn je offline   Reply With Quote