Pozdrav,
Prije tlacenja info službe i raspravljanja itd, zanima me dal' je itko još imao ovakva iskustva iako nisam siguran da sam pogodio podforum za ovakva pitanja.
Uzeli smo doma B.net, dobili box i u biti su problemi iduci:
Main TV je spojen preko antenskog kabla sa uređajem, i preko skarta.
Fora je u tome što preko antenskog signala slika na dodatnom paketu ima jako loš signal, dapače neki kanali se počinju preklapat. Primjer konkretan je BBC prime sa preklapajućim zvukom NOVETV koji je glasniji od zvuka BBC-a.
Roditeljima koji su navikli na daljinac od TV-a sam to riješio tako da samo prebace na AV (koji difoltno prikazuje BBC iz boxa di je namjesten da stoji normalno.)
Svi kanali koji imaju probleme preko antene spadaju u taj "dodatni paket" no preko scarta ti kanali izgledaju super.
Drugi problem koji zapravo nije nešto posebno jeste to da kad sam htio snimiti prilog sa TV-a, spojio sam laptop paralelno sa TV-om, skuzio sam da signal kasni dobrih 10 sekundi, a ista stvar mi se dogodila kad sam audio izlaze na boxu spojio na liniju. Zvuk sam dobio sa kasnjenjem.
Sad, meni se cini da je to do boxa, no dal se ista od toga moze rijesiti, pojacalom za signal ili nekakvim naprednijim postavkama kojih nisam svjestan ili se radi o piece of junk opremi na koju bi se trebao zaliti.