Citiraj:
Autor MimiX
Meni je glupost mjesecna pretplata, radije bi da vise reklame okolo.
Također princip Guild Warsa da platiš igu pa poslije igraš besplatno je OK, ali razočaran sam malo u tu igru, lik je skakutav i ne znam tko ga takvog napravi...
Kod igara je bitna igrivost, a recimo Voyage Century je odlična igra, ali frustrirajuce je da bogatuni koji kupuju Item mail su nedostižni za vecinu igrača...
Živjele reklame, i nek vise sa svih zidova samo da je besplatno...
|
MA lako za predplatu al mene muci kak tak dobru gru igra tak malo nasi ljudi.
Igra je stvarno dobra po meni bolja od wow-a.
Pa zar je vise nitko ne igra.
Aj ak neko igra nek napise ovdje sramota da tema o ovakvoj igri ima sam 2 stranice.
Mozda su ljudi zivili u pecini kad je trebalo igrat

.
Mislim dobro za one koji su probali pa im se ne svidja nego oni wow fan boy-i tipa: ("There is no mmo there is only wow""War sucks wow rulzz(P.S: I have even try it but wow is so good theat i dont have too"))
To mrzim pa ajde ljudi kmentirajte nesto wow help je sad aktivna temo a ovo oslu u zaborav.
Moze bit novi wow sto god oce al ovo je nekak ljepse Sta se mene tice moze bit wrath of the itching ass

.
Al mene nije briga jos za to moram kupit 2 igre da bi mogo pocet igrat pa dajte ljudi warhammer je inovativan i cool.
Dosta toga je novo a ako ga je ko probo nek pise ovdje .
Ja osobno mislim da je to zato sto nema free 10-day trial pa se ljudi boje da ne bace novce u vjetar aj mozda i to brzo dođe

.
P.S: Warhammer online :age of reckoning je prvi na
www.mmorpg.com