View Single Post
Staro 12.11.2008., 17:07   #53
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor MimiX Pregled postova
Meni je glupost mjesecna pretplata, radije bi da vise reklame okolo.
Također princip Guild Warsa da platiš igu pa poslije igraš besplatno je OK, ali razočaran sam malo u tu igru, lik je skakutav i ne znam tko ga takvog napravi...
Kod igara je bitna igrivost, a recimo Voyage Century je odlična igra, ali frustrirajuce je da bogatuni koji kupuju Item mail su nedostižni za vecinu igrača...
Živjele reklame, i nek vise sa svih zidova samo da je besplatno...
MA lako za predplatu al mene muci kak tak dobru gru igra tak malo nasi ljudi.
Igra je stvarno dobra po meni bolja od wow-a.
Pa zar je vise nitko ne igra.
Aj ak neko igra nek napise ovdje sramota da tema o ovakvoj igri ima sam 2 stranice.
Mozda su ljudi zivili u pecini kad je trebalo igrat.
Mislim dobro za one koji su probali pa im se ne svidja nego oni wow fan boy-i tipa: ("There is no mmo there is only wow""War sucks wow rulzz(P.S: I have even try it but wow is so good theat i dont have too"))
To mrzim pa ajde ljudi kmentirajte nesto wow help je sad aktivna temo a ovo oslu u zaborav.
Moze bit novi wow sto god oce al ovo je nekak ljepse Sta se mene tice moze bit wrath of the itching ass.
Al mene nije briga jos za to moram kupit 2 igre da bi mogo pocet igrat pa dajte ljudi warhammer je inovativan i cool.
Dosta toga je novo a ako ga je ko probo nek pise ovdje .
Ja osobno mislim da je to zato sto nema free 10-day trial pa se ljudi boje da ne bace novce u vjetar aj mozda i to brzo dođe.
P.S: Warhammer online :age of reckoning je prvi na www.mmorpg.com
Wolfblade je offline   Reply With Quote