Citiraj:
Autor gorluk
Lexmark printere, a pogotovo All-in-One, izbjegavati u širokom luku. Još kad je i tako jeftin...big no no.
Malba, to što kažeš, da sve što izgleda "predobro da bi bilo istinito" pa ispadne zaheb je potpuno točno. Znaš kako se kaže: "nisam tako bogat da kupujem jeftine stvari". Gotovo uvijek tih "jeftini" proizvodi ispadnu skuplji od onih kvalitetnijih, jer na kraju uvijek kupiš kvalitetniji i skuplji proizvod, jer se jeftilen ili pokvario, ili ima neprihvatljive performanse, ili jednostavno po**zdiš zbog (lošeg) načina na koji funkcionira proizvod.
Moja preporuka je da se istegneš za neki normalni printer ili all-in-one, jer ćeš uštedjeti novac.
|
Malo sa zakašnjenjem,no možda još tko čita ove postove ,pa ću reči da to nije istina da "nekad " ne vrijedi ono što je jeftino.
Imam dotični printer negdje oko 2 godine,za smrtnike koji paze na svaki novčić ovaj printer je više nego O.K.
Svaki korisnik treba znati za što mu treba printer ,pa u skladu s tim i kupovati novi,stoga ja mogu reči da je dotični printer mene više nego služio.
Plusevi su mu stvarno jeftina boja (jedna)130kn,a recimo printanje fotografija na foto papir,možda za 10 % slabije kvalitete od epsona (kvaliteta ispisa fotke više nego dobra)
Boje traju i traju,a na kraju kad se i potroši boja,crno printa još i još i još.
Tako da za moje potrebe on je super .
Minus mu je : uvlačenje papira blago podkoso i bučnost.