View Single Post
Staro 12.11.2008., 01:22   #646
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor fps_gamer Pregled postova
A staviti cu nod32... Avg sam imao...
Hvala ti puno... Btw al su nelogicni ti problemi sa ovim cod-om...
Pričaj mi....ja ga nisam mogo pokrenut dok u windowsima nisam pod Sound options stavio Default format na 24bit, 48000Hz...Inaće mi je na 192000Hz (ne znam zašto).

Probo sam patch onaj, za bugove ne znam jer ih nisam ni imao, al što se recoila tiće, vidi se pomak, i to dost, al još bi to moglo malo bolje.

U zvukove oružja kolko vidim (tj čujem) nisu dirali, još uvijek zvuče ko polifone melodije za mob, pogotovo zvukovi pucanja iz daljine-u masu slučajeva nit ne čujem da neko puca po meni, a ak se i čuje, čuje se jako loše...koda se čuju samo čahure kak padaju na pod....baš loše....

Uglavnom, dobar patch, ima pomaka, al još jedan takav bi dobro došo, recoil je sada više-manje prihvatljiv (al kao što rekoh, mogo bi bit još naglašeniji), a osobno bih platio nekom da sredi te zvukove, jer mislim....stvarno je sramota tu i tam kak zvuče....il je to kod mene samo.
Ne kažem da sam čuo uživo i osobno sve i jednu pljucu pa da znam kak zvuče u stvarnosti, ali OVAKO kako su oni napraili definitivno ne zvuče.

I nemojte krivo shvatit, ne pljujem po igri, igra mi je mrak, evo prolazim sad drugi put (pošto sam patch stavio), al to sa zvukovima oružja....ne mogu preko toga tak lako preć....mislim, u jednoj pucačini, gdje bi prezentacija pucanja trebala bit što realnija.....jbg, loše izvedeno, al nije nepopravljivo, jedan kvalitetan patch i stvar riješena

Atrax je offline   Reply With Quote