nakon sto sam dosao do ruske kampanje mogu reci da je igra smece (bar sto se tice SP dijela)
da pohvalio sam ju u prethodnom postu u ovom threadu, ali sad kazem da je smece
igram na veteran tezini (na veteran tezini sam relativno lagano presao COD4 - i to sa sakrivenim crosshairom radi vece realnosti) i jednostavno je frustrirajuce koliko jeftinih smrti ima
cijela ona sarada sa snajperom je vise nego ocajna - onog prvog snajpera sto moram koknut a nalazi se u drugoj zgradi; pa taj dio sam bar 15 puta reloadao kako bih ga uspio ubiti
dovoljno da malo provirim i on mene ubije iz prve
on proviri po odredjenoj sabloni i nije ga dovoljno pogoditi jednom, vec dva puta (sto je malo veci problem, posto on cijelo vrijeme puca na mene ako nisam oprezan)
dakle tu sam se nazivcirao podosta
onda je uslijedilo pracenje onog rusa po zgradi koja gori/urusava se a svuda okolo na prozorima deru svabe - naravno i da sam tu umro kojih 10 puta posto svabe imaju automatike a ja samo spori snajper
aj prijedjem i to nadajuci se da se isplati prelazit
aha...
ubrzo na krovu neke zgrade zasjednu me svabe i nadiru u valovima zajedno sa kerovima - dobro to ne bi bio toliki problem da su samo svabe a ne i kerovi
2 kera koja su prebrza da bi ih ukokao oboje u razumnom roku
tako da me jedan napadne (drugi ladno ceka sa strane ishod te bitke..) i slijedi debilni quick time event gdje je potrebno pritisnuti tipku V kako bih zavrnio keru vrat
naravno da ima kvaka
vrat mu mos zavrnit samo u odredjenom trenutku - trenutku koji traje 2 milisekunde (silovanje tipke V ne pomaze..nego se bas mora stisnuti jednom u tom jednom odredjenom trenutku pojmiljivom samo developerima)
problem je toliko velik da jednostavno ne mogu prijeci taj dio, niti nakon 20 loadanja
ili ubijem jednog kera pa me napadne drugi, ili uspijem ubit oba kera ali me cijelo vrijeme reseta svabo sa automatikom
sustav sa checkpointovima je DEBILAN (uvijek moram prelaziti dijelove mape koje sam vec presao, i ubijati protivnike koje sam vec ubio) - doista ne shvacam zasto postoji QUICK SAVE button u opcijama A NE I QUICK LOAD
doista nisam uopce imao ovakvih dijelova u COD4 (aj dobro, osim onog dijela kad igras u rusiji i moras stitit onog svog legu snajpera u luna parku dok ne dodje back up, a na tebe navire bar jedno 100 neprijatelja)
blazen bio infinity ward
da li netko zna kako se aktiviraju sifre u COD5? zanima me god mod