View Single Post
Staro 11.11.2008., 23:20   #194
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Kolega je kupil danas jednog, sav presretan ga je pokazival okolo. To je kao i glavna namjena ovog aparata...

Normalno da sam ga podbol da mi pošalje MMS, samo je duboko udahnuo.

1900kn je dao, s tim da je imao neke plus bodove...

Ne razumjem se u mobitele previše, al to je samo igračka koja nema neku svrhu. Za tu paru kupiš nokiu E90 ili pristojan laptop. Ovo je čisti dokaz da su ljudi kreteni.
a cuj meni je Iphone super . Uglavnom gledajuci nokie i tak to mogu reci da ovdje nema laganja kad recimo gledas slike. sve se brzo vrti a ne da renderira sliku da mogu kavu popit dok se pojavi.

Sad neznam dali je to zbog nize rezolucije ali stvar radi fenomenalno. Sama kvaliteta izrade nije tako losa. Ovo da su ljudi kreteni hm.. Ko kupuje Nokiu 8800 koja nema nista osim toga da nekog mozes ubiti ak ga pogodis njome ( čelik).

Svaka roba ima svojega kupca i ja nemam nista protiv Iphona,dapace svida mi se a ovo da nema MMS to se sve data softverski srediti. Dapace ima on i mana a velika boljka mu je "apple ov nacin izvedbe.. nista osim prek itunesa.. da bi preso preko ulice trebas napraviti krug oko grada pjeske pa se vratiti i tek onda preci ulicu ,ali zbog toga je jailbrejk tu "

Da i preskup je kod t-mobila.. daleko preskup
AiM je offline   Reply With Quote