View Single Post
Staro 11.11.2008., 19:36   #58
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor ShAd0w_dAnCeR Pregled postova

evo, ovako izgleda moja 24/7 frekva... komp je vec 3 dana stabilan bez rusenja (nisam jos brijo nekakve 12h orthose i slicno), a jedino sto ATM igram je wc3 dota, eventualno zahalam pure... takoder, ovo nije nikakvo lagano podizanje i slicno, ja to krknem ovako po prilici i ako radi sve super, neam volje ja sad to testat piz** materine...

inace core voltage prema CPU-Zu, dok ovako surfam, slusam winamp, iam otvoreno par ovako "nikakvih" programcica (garena, ventrilo) core voltage je 1.264V, a kao sto vidite dok ode u load je 1.248V (ne, ovdje se nisam zabunio... dok ode u load, prema cpu-zu se smanji)...

inace pasta je uber-lose nanesena (ova sto iam se zasusila, a ljen sam otic do ducana po novu), a hladnjak je jos na passivi, tako da mi temp ode preko 63c dok 10min vrtim orthos na 3.80GHz (to sam prvo brijo da ce mi bit 24/7), tak da sam samo otiso u bios, spustio malo FSB i par stepa voltažu, inace mema mi je na 1.9V, iako je na 720MHz, ali ono, nemre naskodit...

eh i da, razlog zasto je prime prioritet stavljen na 8 je da bi bio siguran da se taj cpuz refresha...

eh i da - prime stabilan je (pricam za 3.99 frekvu), 15 min test...

i jos pitanje-dva...

zasto u biosu neam 2.00A SPD?
do koliko bi mu smio krkat voltazu, ovako za bench? (u biosu)

15 minuta je nista za test stabilnosti, ali ajde ako radi nek radi tako

do prvog bsod/smrzavanja jel

edit. e i ovo da se voltaza koju maticna daje cpu-u smanji u loadu je sasvim normalno - malo razerov sticky procitat da vidis o cemu se tu radi hehe
Pippincro je offline   Reply With Quote