evo, ovako izgleda moja 24/7 frekva... komp je vec 3 dana stabilan bez rusenja (nisam jos brijo nekakve 12h orthose i slicno), a jedino sto ATM igram je wc3 dota, eventualno zahalam pure... takoder, ovo nije nikakvo lagano podizanje i slicno, ja to krknem ovako po prilici i ako radi sve super, neam volje ja sad to testat piz** materine...
inace core voltage prema CPU-Zu, dok ovako surfam, slusam winamp, iam otvoreno par ovako "nikakvih" programcica (garena, ventrilo) core voltage je 1.264V, a kao sto vidite dok ode u load je 1.248V (ne, ovdje se nisam zabunio... dok ode u load, prema cpu-zu se smanji)...
inace pasta je uber-lose nanesena (ova sto iam se zasusila, a ljen sam otic do ducana po novu), a hladnjak je jos na passivi, tako da mi temp ode preko 63c dok 10min vrtim orthos na 3.80GHz (to sam prvo brijo da ce mi bit 24/7), tak da sam samo otiso u bios, spustio malo FSB i par stepa voltažu, inace mema mi je na 1.9V, iako je na 720MHz, ali ono, nemre naskodit...
eh i da, razlog zasto je prime prioritet stavljen na 8 je da bi bio siguran da se taj cpuz refresha...
eh i da - prime stabilan je (pricam za 3.99 frekvu), 15 min test...
i jos pitanje-dva...
zasto u biosu neam 2.00A SPD?
do koliko bi mu smio krkat voltazu, ovako za bench? (u biosu)