View Single Post
Staro 11.11.2008., 19:05   #503
mamba69
Registered User
Moj komp

mamba69's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor M.Vlahovic Pregled postova
@mamba
Pokušao sam još jednom s iDenebom s ovim tvojim postavkama i isti simptomi.
(1. i 2.)
BTW nije bilo Vanille na izbor SLIKA
Prva 2 pokušaja su bila sa ovim zadnjm kernelom na listi a samo sad sam pokušao sa svima zajedno.

Znači iDeneb 10.5.5 v1.3 - jedino njega uspije butat i instalirat i dođe do desktopa a gore su slike što bude na desktopu...

Mnoge sam probao druge, oni ne dolaze ni do instalacije (Kalyway, iAtkos 2 verzije, JaS)
Ili mi izbaci prekriženi krug kad se vrti kružić sa jabukom ili opće ne dođe ni do toga...

Matična je konkretno ova
Gigabyte P35-DS4 Rev2.0 BIOS F7
ostalo znate, sve je SATA

Jel bi mi mogao netko konkretno reći (dati link na pm) koju verziju da stavim da provjereno radi ili da je najpodržanija... i s kojim postavkama instalirati..
Hvala
Imaš istu ploču kao ja, jedino je moja rev 1.1 , no Kalyway 10.5.2 radi i to provjereno. Kasnije sam na njega napravio combo update na 10.5.5, no to je već druga priča. Dvd ti mogu poslati, lin neznam-i ja sam instalacijski već dobio gotov. No, niti s ovim ne bi smjelo biti problema; mislim da griješiš u slijedećem:
Kvačicu na kernel stavi samo na jedan,on ih ionako sve instalirava (kasnije u darvinu F8 i upis kernela-tako ga pozivaš da bude aktivan). To je prvo...drugo, moraš imati markan i čipset...Na forumu insantleymaca imaš detaljna uputstva za tvoju verziju...ako želiš Kalyway 10.5.2 , mogu ti ih dostaviti s uputstvima...javi se na lobotomyproduction@gmail.com i javi kontakt.
mamba69 je offline