Evo ja jucer proveo jedno vrijeme online kako bi isprobao full verziju na svim mapama, neke su stvarno veeeelike

ali ove manje mape mi se cine isto dosta velike....
E sad da nastavim raspravu sa drugoga topica (da ne spamamo bezveze onaj topic) o copetitiv nacinu igranja:
Sto se tice mapa, vecina mi se svida zbog no da budem iskren mozda 3-4 mape valjaju sto se tice S&D i tu je i bio u pravu
Robert7 (one manje mape, bome sam se i ja dobro nasmijao kad sam vidio na onoj velikoj da su plentovi sa samo jedne strane dok 60% mape prazno

no opet da su rastrkani war bi izgledao 5 na 5 sa 10 snipera

)
....
No opet sagledavsi stvar iz druge persperktive (recimo CTF kojeg najvise igram od svih modova) recimo novih modova poput
War koji funkcioniraju na temelju toga da cim osvojis jednu tocku moras se grupirati na drugu i tako zauzeti sto je vise pointova da su mape malo manje bilo bi katastrofalno pogotovo ako se radi o serveru sa 24 pa navise slotova... sad je to opet dilema
public vs. competitiv publike....
Daleko od toga da nevolim S&D ali istina je da svodi samo na 3 mozda 4 mape... ha mozemo se nadati da ce izaci u buducnosti custom mape...
Sto se tice oruzja istina je to sto je
Robert7 napisao (djelomicno) da gewer i slicna oruzja (semi-automatic) osim garanda, prakticki nemaju recoil dok recimo druga poput Bar-a (osobno meni najdraze oruzje) i Mp40 imaju i to mozda veci nego u CoD-2 nastavku... to popraviti zajedno sa puskama i mislim da nebi trebalo biti problema ili bar smanjti damage koje te puske nanose (ili sam ja igra HC pa mi se cinilo da brze umiru

)
PPSh nisam jos isprobao imam jos igranja dok ga neotkljucam
No sve u svemu igra je daleko od sranja, govna, smeca kako ga neki argumentirano opisuju bar je to moje skromno misljenje public heroja

Naravno da ja Treyarch smjesan develop. team naspram IW ali mislim da opet iz druge perspektive koliko je u povjesti igara tj. develop. teamova pokupovalo tude engine i ucinilo 10x goru stvar nego sto je Treyarch napravio sa cod4 enginom... ukratko..
Citiraj:
Cak i moja kanta ( athlon x2 na 2.8 , 2gb rama i 9600gso )
|
Pa nije to bas niti kanta
Router
Nadam se da su patchu ispravili vecinu gresaka...
Jel itko isprobao??