View Single Post
Staro 11.11.2008., 10:05   #263
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Jasno je meni to sve, samo mi nije jasno zašto onda u par navrata (pratim i ovaj i onaj topic od samog početka) ističeš taj TL? Jebate ljudi koji tamo imaju po 500 GB buffera ne istiću toliko tu činjenicu, a ti u par navrata ističeš 0,8 kao da je 80 jebate

Mislim, NHF, ali ispada smješno kad u superlativima pričaš o svom ratiju na TL, a onda pokazuješ ratio od 0.8 Jebate ka da ja u društvu Keruma koji ima Ferrarija i Marića koji nema šta nema, ističem da iman Zastavu 128 iz '78 godine
Mora, ja ga pritiscem
Osjecam se ugrozenim ()dok dobrano ne digne Ratio
Nako je tu ili u temi o Pozivnicama pitao kako dignuti Ratio ? Stvar je vrlo jednostavna, pregleda se sto se nudi, sto ima najbolji omjer ponuda->potraznja a da nije preveliko (bez obzira zanima li te to ili ne) i tako pomalo dok si ne nabijes Ratio a onda krenes sa vecim skidanjima onog sto ti treba i zanima te. Jedna od greski koje se rade je skidati na pocetku neku veliku stvar (jedva si pricekao da je mozes skinuti jer je drugdje nema ili sta vec ), a upload te iste je slab (zbog linije ili potraznje, svejedno). Na pocetku se bas i nema previse vremena koje se tolerira za dizanje Ratia, pocinju stizati upozorenja a onda se najdjes u dreku. Ne bi bio problem da bananu popije samo prekrsitelj ...

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote