Citiraj:
Autor Ati freak
Pogledao i izgedalo sve identično dok nisam otišao iz kuče i ostavio komp upaljen komp... Nije bilo ništa minimizirano... čisti desktop... ( Vista 64 bit)...
|
gle, to se i meni dogadja cista at random, a nema nikakve veze s memom. Isto vista 64 bit-a, grafe u sigu

.
Problem kod 4xxx serije, izgleda da vecinom kod sapphire original izvedbe hd4870 i kod hd4850 toxic. Jedno od rjesenja je kao flashanje biosa.
Evo recimo sad komp radi valjda vec 2 tjedna bez ikakvih problema (a nista novo stavljeno, ni drugi driveri - nista), a prije toga tu i tamo rusenje u aoc-u, kao na tom youtube filmicu. Tu su u pitanju taktovi, grijanje (vrm-a, jer recimo tvf900 dobro ohladi sam gpu), sjeban powerplay, driveri, losh bios, etc...
Iskreno mislim da ti imash dupli problem - em tu grafu, em memu koja ti rusi sve izvan igara i 3d mode-a. Tako da nakon rjesavanja meme flashaj bios grafe ako mozes jer mozda se desi da ces i dalje imati tu i tamo gore spomenuta smrzavanja, a mozda i neces

.
Za pocetak flash biosa maticne, pa opustanje latencija ballistixima (manji takt), da vidis u cemu je problem.