View Single Post
Staro 11.11.2008., 00:38   #594
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
ne znam zasto se ljudi zale na linearnost (isti vrag kao i u COD4 - ni u cod4 nije moguce skakati po svemu i svacemu, ili uc u svaku ulicu -nevidljivi zidovi su posvuda), pogresne zvukove oruzja, itd

upravo sam odigrao jedno sat vremena i mogu reci da je igra klon cod2

naglasak je na akciji - uvijek si brojcano nadjacan i moras stalno ici naprijed i klat neprijatelje kako bi osvojio checkpointove

stalno nadlijecu avioni, ne mozes prezivjeti odredjene dijelove bez upotrebe dimnih bombi, koristis snajperska gnjezda kako bi se rijesio nadolazecih valova neprijatelja

ugl, ako vam se svidio COD2 svidjet ce vam se i ovo

grafika je jako dobra i primjeti se da je rijec o COD4 engineu (pogotovo kad je rijec o kolicini detalja na likovima) - cak bih rekao da je osvjetljenje i bolje nego u COD4
jedino mi malo vatra izgleda jadno - po menireturn to castle wolfenstein (igra stara 7 godina) ima bolji flame thrower i grafiku vatre

zvuk u igri nije jaca strana - naravno da sve zvuci kao i u cod 1 i 2 (ne znam zasto ljudi misle da je zvuk oruzja pogresan - ne razlikuje se od cod2), ali sve je nekako mlako i slabo - cuje se da su glasovi snimani u studiju (nemas dojam da se deru po bojistu), pozadinska paljba je relativno slaba

dakle, igra je skoro isti cod2 (nekako mi je pacific cak i bolji od egipta iz cod2), ali sa boljom grafikom i slabijim zvukom
R2D2x2 je offline   Reply With Quote