View Single Post
Staro 10.11.2008., 23:55   #1688
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Neznam u čemu je problem no nisam bio ljen.. Probao sam sa Operom, IE, te Mozillom, naravno napravio i ovo što @tor reče no pomaka nikakvih.

Meni je jasno da sam na gprs-u tj. EDGE ali bože moj, sve radi osim vražjeg foruma. Kako ovih dana radim noćne evo zgoustao sam xp i ruknuo vistu 32bit.
I dalje jako teško otvara samo forum, novosti sa svim onim slikama i testovi se učitavaju bar 3x brže.

Još jedna zanmljiva stvar, logirao sam se iz Josipdola na svoje računalo u slavoniji sa LogMeIn i forum mi se brže otvara kroz taj program nego kad direktno idem na njega. Znači surfam sa svojeg računala iz slavonije i to se putem ovog jadnog EDGE-a brže meni ovdje prosljeđuje i otvara nego kad direktno pristupam forumu.

Prije 10 dana sam bio na Grobniku i tamo je veza ono jadna, imao sam signal na 48% i max brzinu od 4-6KB/sec no i to je bilo brže što se otvaranja stranica tiče nego sada.

Da možda nešto u forumu ne štima kad mu se pristupa sa sporijim vezama ?
Jednostavno stane na učitavanju i amen.., nema nikakvog protoka podataka kad gledam na ikoni mrežne veze.

edit:

evo najčešće zapne dok dolje piše: "Read www.google.com" ili "transfening data from forum...." onda stoji beskonačno...
Probao sam sa NoScript i zabranit google no ista stvar.

Zadnje izmijenjeno od: stuc. 11.11.2008. u 00:08.
stuc je offline   Reply With Quote