Citiraj:
Autor atha
Broj 1 rijesen, izvrsno...hvala.
Pitanje vezano uz to: otvaranje bookmarkova iz bookmarkova ili bookmark toolbara middle clickom u novome tabu?
|
Nazalost mislim da nemoze, barem nije moglo prije godinu-2. Jos onda bilo je rasprava na Operinom forumu oko te implementacije, al odgovorili su da ne namjeravaju uskoro uvoditi tu funkciju. Ako neko zna kako ili postoji kakav plug-in nek me ispravi. Zasto developeri to rade nemam pojma, al cinjenica je da takvim stvarima gube jako puno user-a. Slicna stvar je za SilverLight plug-in. Nikako da ga implementiraju, postoje neki home made Silverlight plug-in al to je sve goli k.rac!
Uz malo navikavanje mozda ti ovo pomogne, funkcije se odnose na bookmarkse i na linkove ...
shift+ctrl i click .... otvaras bookmark ili link u pozadini u novom tabu
shift i click .... otvaras bookmark ili link u novom tabu i Opera se prebacuje na taj novi tab
Kod koristenja tog personal taba nemas niti opcije na desnom kliku na bookmarkse, puna funkcionalnost bookmarksa je jedino u izborniku bookmarksa u SIDE BARU. u SIDE BARU imas i right click opcije na bookmarke, foldere i middle click ima punu funkcionalnost.
Ja osobno nega koristim jer on mi je prakticniji, stvar navike.