View Single Post
Staro 10.11.2008., 19:57   #263
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Mogu li imati ijedan razlog nakon 22. godine pušenja osim toga što sam ovisan?

Citiraj:
Što tu nemaš razumjet?
Citiraj:
Ovo ću shvatit kao da si napisao jer nisi znao ništa pametnije/smislenije napisat pa si se prosrao i ostao živ.

Prvo: ako već "kvotaš", onda budi fer pa "kvotaj" i onoga "" koji je tamo stajao. Toliko staža već imaš da bi trebao znati razliku "sa " i "bez" smajlija

Drugo: svjestan si da ti šteti. "Osjećaš to" (čitaj ako neznaš šta si pisao). Dakle, "hebe" te to što radiš (sebi).
A radiš to i dalje.
Pušiš.
I to, jer si, eto- ovisan (ma, fantastičan alibi! ).
I nije ti dosta,nego da bi se pokušao prisiliti prestati pušiti "vapiš" za kutijom od 150kn, jer je TO onaj ultimativni alibi, po kojem, valjda, trpiš i čekaš sve te 22 g. "staža"... dakle, treba ti "stroga mama-država", sa "šibom od 150kn" u ruci,da te primi za ručicu i povede ka tvome "odriješenju od Grijeha"... i to -kaznama, čovječe. Represijom.

Hebote...

Eto zašto tebe i takve ne razumijem.

Eto zašto sam ti karikirao kroz "sado-mazo" prizmu (i tamo je bio "smajlić",zar ne?).

Uostalom, eno ti promišljanje AMD-a par postova gore, čovjek je prošao kroz TO, i ne "vadi" se ni na ovisnost, niti mu je trebalo da ga Netko kažnjava, samo je pronašao snage za ono što (kada je pušenje u pitanju) niti ja, niti ti, očito, nemamo stari moj- karakter.

Sve drugo su laži, izlike i "proseravanja"(poznato?) , no za razliku od tebe, ja se (još) ne zamaram previše time što pušim, uživam u tome i znam zašto to činim (čitaj:svjesno preuzimam sve rizike koji bi mogli proizići i ne dopuštam da me bilo kakva represivna sranja ograničavaju u tome).
A, ponajviše: ne treba mi nikakav izgovor.

Za čašćenje onim zaključkom "o prosravanju&co."-hvala lijepo

EDIT: (sada tek vidio)

Citiraj:
Naravno da se kaznama provodi zakon. Ne samo kod nas, nego SVUGDJE. Da njih nema, nitko ih nebi poštovao.
Pravo pitanje glasi:kakav zakon? I je li zbog nepravičnoga zakona pravično sprovoditi "kažnjavanje "?
Jel' ti "Kristalna noć" zvoni negdje u pamćenju?
Apartheid? Za "to" znaš?

Daa,daa,pogađaš:sve po slovu zakona,stari moj...a, šta kažeš?

Citiraj:
Nekako mi izgleda da ti personaliziraš državu. Država nije osoba, i nije zla te radi samo u svoju korist. I baš me zanima da mi u praksi objasniš to stanovište "drzava radi u 99,9% u svoju korist". Sav novac koji država uzme nekakvim nametom ide u proračun a ne na neki privatni "državin" račun. Ljudi koji vode državu mogu bit ovakvi i onakvi al zakon je izglasan većinom. Ko nam je kriv što smo ih izabrali.
Citiraj:
...Di ti živiš, u Bagdadu?
A di ti živiš...

@fanAtik i ostali: sve što pokušavam je pošteno pogledati situaciji "u oči", komentirati neke stvari i stavove pojedinaca, i to iz kuta višegodišnjega pušača; možda na malo "(pre)direktan" način, ili kako već, ali iskreno, i bez namjere da nekoga vrijeđam iz niskih pobuda.
Stavove ću kritizirati, to da, uostalom, baš to i činim, a ako nekoga smeta... neka ih, onda, ne izlaže na Forumu.
Bože moj...

&

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 10.11.2008. u 22:03.