10.11.2008., 19:18
|
|
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Autor sh0kre
ne jebe me pubertet imam 25g, niti sam nadrkanko, nego mi jebeno nije jasno da samo gledate mane, da, istina u nekoj drugoj igri mozes proc kroz grmlje (to je stvarno ludnica i stvara wow efekt da mos mislit) i mozes skocit na neku jeb. kutijicu, al zato nemas ovako fino srocenu pricu, nemres palit ekipu, raskomadavat tijela (tj gust dok po nekom sipaš metke), nemas ovakvu grafiku, i ATMOSFERU koja je odlicna, meni je samo zao da mnogi procitaju te vase komentare i odmah u sebi stvore predrasude i umanje im gust igranja...
I jos jedna stvar, ne kuzim zasto uopce komentirate igru, jer ako vam je ovaj nastavak los, onda vam je i svaki prijasnji los jer svaki COD je linearan, ima gotovo isti zvuk, tj te mane koje vi spominjete, makar meni je i taj dio dobar.... sto znaci da ne volite COD serijal, i sto ce reci da vam mjesto na ovom topicu nebi trebalo biti.....
|
takve sitnice čine igru puno boljom i zaniljivijom. I ne kužim zašto ne komentirati igru ako mi se nesviđa.komentar je komentar ma kakav on bio.neznam zašto ti smeta uopće ako kažem da je igra smeće.nisam tebi reko da si smeće a tako reagiraš ko da sam tebi reko. uostalom ova tema se nezove "divimo se cod-u 5" nego vidiš i sam kako se zove. mislim da svako mže reć šta oće bez da mu ti govoriš jel mu mjesto tu ili ne.
IGRA JE SMEĆE
|
|
|