View Single Post
Staro 10.11.2008., 19:18   #568
Bang
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
ne jebe me pubertet imam 25g, niti sam nadrkanko, nego mi jebeno nije jasno da samo gledate mane, da, istina u nekoj drugoj igri mozes proc kroz grmlje (to je stvarno ludnica i stvara wow efekt da mos mislit) i mozes skocit na neku jeb. kutijicu, al zato nemas ovako fino srocenu pricu, nemres palit ekipu, raskomadavat tijela (tj gust dok po nekom sipaš metke), nemas ovakvu grafiku, i ATMOSFERU koja je odlicna, meni je samo zao da mnogi procitaju te vase komentare i odmah u sebi stvore predrasude i umanje im gust igranja...
I jos jedna stvar, ne kuzim zasto uopce komentirate igru, jer ako vam je ovaj nastavak los, onda vam je i svaki prijasnji los jer svaki COD je linearan, ima gotovo isti zvuk, tj te mane koje vi spominjete, makar meni je i taj dio dobar.... sto znaci da ne volite COD serijal, i sto ce reci da vam mjesto na ovom topicu nebi trebalo biti.....
takve sitnice čine igru puno boljom i zaniljivijom. I ne kužim zašto ne komentirati igru ako mi se nesviđa.komentar je komentar ma kakav on bio.neznam zašto ti smeta uopće ako kažem da je igra smeće.nisam tebi reko da si smeće a tako reagiraš ko da sam tebi reko. uostalom ova tema se nezove "divimo se cod-u 5" nego vidiš i sam kako se zove. mislim da svako mže reć šta oće bez da mu ti govoriš jel mu mjesto tu ili ne.

IGRA JE SMEĆE
Bang je offline   Reply With Quote