View Single Post
Staro 10.11.2008., 17:31   #24
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Vidim i ja da je to očigledno veliki nesporazum. Ja sam u tome bio dok još forexa nije bilo u Hrvatskoj nego se je lova nosila u torbama u Austriju, a ovo što ti pričaš je nešto sasvim drugo. U to vrijeme si za uloženih 4000€ za godinu dana dignuo 12.000€.
Da ali ti nisi imao nikakav utjecaj na to sto tvoja lova trenutno radi i kako to radi, nego si dao pare i ubirao profit, to postoji i danas i da se natuc 10%mjesecno ali ta vrsta torbarenja me ne zanima.
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Nije bilo nikakvih seminara i sličnih gluposti.
Sad su tu seminari i predavanja i sl., a li ne zato da bi što više ljudi ušlo na Forex već da bi onaj koji je održavao seminare dignuo lovu.
E zato ti pričam da je vrijeme velikih zarada prošlo. I danas se zarađuje, ali ne kao nekad.
Gle, 95% seminara su gluposti ali nje da su svi, mene recimo zanima kako da JA OSOBNO upravljam svojim novcem a ne da to netko radi za mene za proviziju(tocnije on tebi daje proviziju od tvojih novaca).
Uostalom to torbarenje u velikom postotku nema nikakve veze sa forexom nego piramida sistemima, to se vidi po tome koliko je sad teze nac naivce da daju lovu pa je mjesecna renta(%) puno manji, uostalom analiziraj ovo:

Zasto bi netko tebi uzeo 5000Eur i davao ti 1000E(s tim da i on zaradi na tome) mjesecno ako je to 100% sigurno i ako je to na forexu, valjda bi radije uzeo svoj novac i visestruko ga umnozio a ne zicao okolo ljude i "pomagao" im. To su bile navlakuse koje su funkcionirale(rade i danas) ali piramida je gotovo eksponencijali rast i kad tad ce nestat naivaca koji ce im davat lovu bez ikakvih garancija pa ce sve propast(sad je vec blizu), Forex raste svakim danaom pa prema zdravoj logici i obrtanj love(zarade) su vece nego prije 10g, mislim da ova 2 razloga pobijaju teoriju torbara da oni ustvari rade sa pravim Forexom a ne sa svojim piramida sistemima.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote